Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

ΡΕΝΤΗΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 1-3 ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Οι αθλήτριες μας κατά τη διάρκεια τάιμ άουτ, στον αγώνα.
Το γυναικείο μας τμήμα, σήμερα το απόγευμα πραγματοποίησε το δεύτερο αγώνα προετοιμασίας του,  εκτός έδρας με την ΑΕ ΡΕΝΤΗ.
Στον αγώνα αυτό παρουσιαστήκαμε με σύνθεση ανάγκης, αφού έλειπαν για διάφορους λόγους αρκετές από τις αθλήτριες μας. Παρ΄ όλα αυτά, η απόδοση της ομάδας μας κρίνεται ικανοποιητική και η νίκη επί της σαφώς πιο έτοιμης ομάδας του Ρέντη, αποκτά μεγαλύτερη αξία.
Η ΑΕ Ρέντη, έδειξε πιο δουλεμένη ομάδα από την περσινή και θα διεκδικήσει με πολλές πιθανότητες την 3η θέση του πρωταθλήματος, αφού οι Πορφύρας και Ηλιούπολη, δείχνουν ότι η μάχη του πρωταθλήματος θα κριθεί ανάμεσα τους.
Τελικό αποτέλεσμα 1-3 (22-25, 23-25, 25-17, 21-25).
ΑΕ ΡΕΝΤΗ: (Μενδρινός) Πάλι, Τριανταφυλλίδου, Ζώρζου, Νικολάκη, Νασκιντάσβιλι, Κολυάρδου Μ. Χριστοφή, Φικάι, Θηραίου, Παπουτσιάν, Καραπιπέρη.  
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Λιγνός) Αλεξίου, Βουλγαράκη, Καραγιαννίδου, Κουτουζίδου, Λαζαρίδου Αλκμ., Λαζαρίδου Κ.,  Παπαδάκη, Πατσιαβούδη, Στρατίκη.
Απουσίαζαν για διάφορους λόγους οι Βλάχου, Μπούτσικα, Ορνιθοπούλου, Κατρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...