Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΛΑΜΙΑ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ 4-0 ΓΙΑ ΤΟ CEV CUP

Η Λαμία πέτυχε ολική ανατροπή κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, επικρατώντας με 3-0 στο "Χαλκιοπούλειο" και κατακτώντας το "χρυσό" σετ με 15-11.

Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασε την ονομαστική του εορτή ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, που είδε τους παίκτες του να ξεπερνούν την ήττα με 3-0 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ πριν από μία εβδομάδα.

Η Λαμία νίκησε εύκολα τους Ισραηλινούς με το ίδιο σκορ στο "Χαλκιοπούλειο" μπροστά σε 800 θεατές, στέλνοντας την υπόθεση-πρόκριση στο "χρυσό" σετ.
Εκεί, αν και βρέθηκε να χάνει με 8-6, κατάφερε να γυρίσει το σετ και να επικρατήσει τελικά με 15-11, που της έδωσε και το εισιτήριο για τους "16" του CEV Cup.

Αντίπαλός της θα είναι η νικήτρια του ζευγαριού Κάκαν (Βοσνία/Ερζεγοβίνη) - Μπούντουτσνοστ (Μαυροβούνιο), με τους Μαυροβούνιους να έχουν το προβάδισμα μετά το 3-2 μέσα στην έδρα της αντιπάλου τους. Ο επαναληπτικός διεξάγεται την Πέμπτη (27/10).

Τα σετ: 25-16, 25-17, 25-18

Το "χρυσό" σετ: 15-11

ΛΑΜΙΑ: Μαρούλης, Χατζηηλιάδης, Κόβατς, Παντακίδης, Τσούροβιτς, Σιμεούνοβιτς, Γκαράς (λ) / Βλαχόπουλος, Σφενδυλάκης

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ: Κατζενέλσον, Πέλεγκ, Φάιγκα, Έφρον, Βιζότσκι, Βινάρσκι, Σβαρτς-Σμόελ (λ) / Σέμες, Βέρα, Ντάνενμπεργκ, Σοκολόβ.
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...