Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

ΝΕΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΗΧΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ DOORS

Τα τρία από τα τέσσερα μέλη των θρυλικών The Doors «επανενώθηκαν» και συνεργάζονται με τον γνωστό DJ και παραγωγό Skrillex (διάσημο και για τη δουλειά του με τους Korn), πάνω σε ένα νέο τραγούδι, το οποίο, όπως φαίνεται, θα είναι και το πρώτο του συγκροτήματος μετά το "Full Circle" του 1972.
Η συνεργασία των Ray Manzerek, Robbie Krieger και John Densmore με έναν καλλιτέχνη όπως ο Skrillex, που αντιπροσωπεύει ένα μέρος της μουσικής του 21ου αιώνα, είναι σίγουρα κάτι που προκαλεί ενδιαφέρον. Άλλωστε, το 2012 πρόκειται να είναι μία πολυάσχολη χρονιά για τους Doors, με το ίδιο το συγκρότημα να την ονομάζει «The Year Of The Doors», έχοντας προγραμματισμένες πολλές κυκλοφορίες, με αρχειακό υλικό και όχι μόνο.

Αυτή η συνεργασία είναι ένα μικρό μόνο μέρος ενός νέου ντοκιμαντέρ που ετοιμάζεται και έχει τον τίτλο "Re-Generation". Η ταινία δομείται πάνω στο ζευγάρωμα φαινομενικά ασύνδετων κόσμων της μουσικής. Παραδείγματος χάριν, στο ντοκιμαντέρ συναντούμε rappers να διασκευάζουν κλασικά κομμάτια, ενώ τα μουσικά είδη ποικίλουν από country έως κλασική μουσική και από hip hop έως χορευτική. Ο Manzerek θεωρεί ότι το εγχείρημα δουλεύει πολύ καλά, χαρακτηρίζοντας το δικό τους τραγούδι «απλά καταπληκτικό».

Το ντοκιμαντέρ θα βγει στις αίθουσες στις αρχές τους 2012. 
rocking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...