Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Σε αδιέξοδο οδηγήθηκε η συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΟΠΕ με τους εκπροσώπους των διαιτητών (ΟΔΒΕ) που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και έτσι παραμένει η απόφαση για αναστολή των Εθνικών πρωταθλημάτων.
Τα μέλη της Εκτελεστικής της ΕΟΠΕ πρότειναν στους διαιτητές να ξεκινήσουν οι αγώνες της Α1 γυναικών και των παιδικοεφηβικά πρωταθλήματα και να πληρωθούν όταν εκταμιευθούν τα 3,5 εκ. Ευρώ των Ολυμπιακών Έργων.
Οι διαιτητές είπαν πως είναι διατεθειμένοι να ξεκινήσουν μόνο την Α1 γυναικών και όχι τα παιδικοεφηβικά, οι δύο πλευρές διαφώνησαν και η συνάντηση οδηγήθηκε σε ναυάγιο. Έτσι, τα εθνικά πρωταθλήματα παραμένουν σε αδράνεια.
Τις επόμενες ώρες ή, αύριο θα γίνει συνάντηση των παραγόντων της Α1 γυναικών για να εκτιμήσουν την κατάσταση. Αν δεν ξεκινήσει το πρωτάθλημα 22 Οκτωβρίου αρκετές ομάδες θα διώξουν τις ξένες και θα σπάσουν τα όποια συμβόλαια έχουν με ανυπολόγιστες συνέπειες.
volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...