Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ

Ανακοίνωση τoυ Αθλητικού Τμήματος του Συνασπισμού

για τις αντικυβερνητικές διαμαρτυρίες στα ποδοσφαιρικά γήπεδα

Η γενικευμένη οργή των πολιτών ενάντια στα μέτρα Κυβέρνησης – ΕΕ και ΔΝΤ διαπερνά κι ενώνει κοινωνικές ομάδες και χώρους. Ο φίλαθλος κόσμος δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Οι πολύμορφες διαμαρτυρίες κατά τη διάρκεια των χθεσινών ποδοσφαιρικών αγώνων για το κοινό αίτημα προς την κυβέρνηση «δεν σας θέλει ο λαός, πάρτε την τρόικα και μπρος», είναι μια απολύτως φυσιολογική και θεμιτή πράξη.

Κάποιοι επιθυμούν έναν αθλητισμό ξεκομμένο από τα κοινωνικά δρώμενα, ένα αθλητισμό που να ευνουχίζει συνειδήσεις, να αποχαυνώνει και να δημιουργεί ψευδεπίγραφες οπαδικές διαχωριστικές γραμμές. Η ομοθυμία των φιλάθλων ενάντια στις κυβερνητικές πολιτικές ταράζει τα νερά.

Ωστόσο, ματαιοπονούν όσοι νομίζουν ότι μπορούν να εμποδίσουν την ελεύθερη έκφραση και βούληση των φιλάθλων κατά τη διάρκεια των αθλητικών εκδηλώσεων. Καμιά κατασταλτική ενέργεια όπως συλλήψεις φιλάθλων για πανό διαμαρτυρίας, κανένας κανονισμός της UEFA και της Σούπερ Λιγκ, καμιά απαγόρευση δεν θα μπορέσει να κάμψει την αντίσταση των φιλάθλων και των εργαζόμενων. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Τμήμα Αθλητισμού

aristeraextrem.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...