Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Η ΕΠΕΣΘ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Η ΕΠΕΣΘ κάνει την διαφορά
Η ΕΠΕΣΘ είναι μακράν η κορυφαία Ένωση του βόλεϊ στην πολύ καλή δουλειά που κάνει στην προβολή του βόλεϊ και των διοργανώσεων της χάρις τον συνάδελφο Ζαχαρία Νικολαϊδη. Μήνας των φάιναλ-4 είναι για την ΕΠΕΣΘ ο Φεβρουάριος, καθώς μέσα σε τέσσερις εβδομάδες θα αναδειχτούν οι πρωταθλητές των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της Ενωσης. Η ΕΠΕΣΘ ετοίμασε video με την προβολή των διοργανώσεων. Απολαύστε τα...
Μάλιστα, πέρα από τα έπαθλα και τα εισιτήρια για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, οι πρωταθλήτριες ομάδες θα πάρουν ως δώρο από τέσσερις μπάλες Gala BV5591S, χορηγία της εταιρίας «Εβροσπορτ».

Η αρχή θα γίνει με το Final Four των Εφήβων, στο οποίο προκρίθηκαν ο Ηρακλής, ο Επίκουρος Πολίχνης, ο Αρης και η ΧΑΝΘ.


Θα φιλοξενηθεί στο ΔΑΚ Αγίου Παύλου, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου και την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, με συνδιοργανωτή τον Δήμο Νεάπολης Συκεών.


(Δείτε εδώ περισσότερα στοιχεία για τη διοργάνωση)


Το πρόγραμμα της διοργάνωσης:


ΚΥΡΙΑΚΗ 5/2: 18.30 Ηρακλής - ΧΑΝΘ (Α ημιτελικός), 20.30 Επίκουρος - Αρης (Β ημιτελικός)

ΔΕΥΤΕΡΑ 6/2: 18.30 Μικρός Τελικός, 20.30 Τελικός.

Tα ρόστερ των τεσσάρων φιναλίστ είναι τα εξής:


ΗΡΑΚΛΗΣ: Γιάννης ΠΡΩΙΟΣ, Παναγιώτης ΜΠΕΡΜΠΕΡΟΓΛΟΥ, Οδυσσέας ΤΣΙΡΑΚΗΣ, Μίλτος ΤΟΣΚΑΣ, Νίκος ΜΠΑΛΑΣΑΣ, Φώτης ΣΑΛΤΙΔΗΣ, Ηλίας ΘΕΟΔΟΣΗΣ, Χρήστος ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ, Νίκος ΧΡΙΣΤΟΦΑΣ, Βασίλης ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ, Δρόσος ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, Κώστας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, Γιώργος ΤΖΙΟΥΜΑΚΑΣ, Θεόδωρος ΔΟΥΡΒΟΣ. Προπονητής: Φιλήμων ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ.
 
ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ: Βασίλης ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ, Γιάννης ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, Παναγιώτης ΕΥΓΕΝΙΔΗΣ, Δημήτρης ΓΙΟΥΓΚΗΣ, Παναγιώτης ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ, Θεόδωρος ΚΑΝΕΛΙΑΣ, Παρασκευάς ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ, Βασίλης ΗΛΙΑΔΗΣ, Γιώργος ΜΩΥΣΙΔΗΣ, Αλέξανδρος ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΚΗΣ, Γιάροσλαβ ΓΚΡΕΜΠΕΝΙΚ, Κώστας ΚΟΝΤΟΚΩΣΤΑΣ, Γιάννης ΣΚΑΡΛΑΤΙΔΗΣ, Κρυστάλλης ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ. Προπονητής: Σπύρος ΦΙΝΟΣ.

ΑΡΗΣ: Σταύρος ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ, Αντώνης ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ, Χρήστος ΒΕΝΕΤΗΣ, Γιώργος ΙΩΑΝΝΟΥ, Βαγγέλης ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΑΣ, Αναστάσιος ΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ, Χρήστος ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ, Νίκος ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΔΗΣ, Χρήστος ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΓΛΟΥ, Αθανάσιος ΤΣΙΑΡΑΣ, Ιωάννης ΔΕΡΟΣ. Προπονητής: Αρης ΜΟΡΦΙΝΟΣ.

ΧΑΝΘ: Δημήτρης ΔΙΓΚΑΣ, Γιάννης ΣΑΚΟΓΛΟΥ, Μιχάλης ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, Μάρκος ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ, Γιώργος ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΑΣ, Αντώνης ΓΙΑΜΟΥΡΙΔΗΣ, Γιάννης ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, Ανέστης ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ, Νικόλαος ΠΑΝΤΣΙΟΣ, Αινείας ΘΟΔΩΡΗ, Ηλίας ΠΑΣΤΑΜΕΤΖΑΣ, Γιώργος ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ. Προπονητής: Γιώργος ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ.
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ FINAL FOUR
Το δεύτερο χρονικά Final Four είναι αυτό των Νεανίδων, που θα γίνει στο ΔΑΚ Θέρμης (13-14 Φεβρουαρίου), με συνδιοργανωτές τον Δήμο Θέρμης και τον Ατρόμητο Τριαδίου και συμμετοχή των Ηρακλή, Επίκουρου Πολίχνης, Νέας Γενεάς Ασβεστοχωρίου και ΔΑΣ Ωραιοκάστρου. Θα ακολουθήσει η διοργάνωση των Παίδων στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης» (19-20 Φεβρουαρίου), με συνδιοργανωτές τον Δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης και την Ελπίδα Αμπελοκήπων, στην οποία έχουν προκριθεί ο Ηρακλής, ο Επίκουρος Πολίχνης, η Ελπίδα Αμπελοκήπων και ο Αρης.

Ο μήνας θα κλείσει με το τριήμερο Final Four των Κορασίδων, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο «Κατσάνειο» (24-26 Φεβρουαρίου) με συνδιοργανωτή τον ΓΣ Ηρακλή.
volleynews.gr
Σημείωση drapetsonavolley: Την αναδημοσίευση αυτή την κάνουμε, πρώτα για να δώσουμε συγχαρητήρια για μια ακόμα φορά στον κ. Ζαχαρία ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ για την εξαιρετική του εδώ και χρόνια δουλειά που επιτελεί και δεύτερο για να κρίνουμε την ΕΣΠΕΔΑ, η οποία δεν κάνει απολύτως τίποτα για να προβάλει τα πρωταθλήματα μας. Αντίθετα, με τη μέθοδο που χρησιμοποιεί στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, δηλαδή χωρίς τελικούς, αλλά ο νικητής να βγαίνει μέσα από το πρωτάθλημα, κανένας δεν παίρνει είδηση τους πρωταθλητές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ότι ο Ολυμπιακός αναδείχτηκε πρωταθλητής έφηβων και δεν έχει αναφερθεί πουθενά, παρά μόνο στον ιστότοπο της ΕΣΠΕΔΑ και στο ιστολόγιο μας. Αντίθετα, όλοι παρακολουθήσαμε τις ίδιες περίπου ημέρες την προβολή που έτυχε από το volleynews.gr κύρια, ο τελικός έφηβων της ΕΣΠΑΑΑ και το χαμό από σχόλια που επακολούθησε.
Λίγο μεράκι χρειάζεται και λίγες όμορφες σκέψεις, για να αισθανθούμε λίγο καλύτερα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...