Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΣΠΕΔΑ

Με σημερινή συμπληρωματική προκήρυξη της ΕΣΠΕΔΑ, που εστάλη στα σωματεία, γίνεται γνωστό ότι θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα παμπαίδων -  παγκορασίδων και οι δηλώσεις συμμετοχής θα είναι μέχρι 15/02.
Το θέμα βέβαια, για το οποίο υπήρξε η καθυστέρηση σχετικά με το ποιος θα πληρώνει τα έξοδα διαιτησίας, λύνεται στην τελευταία παράγραφο της προκήρυξης, όπου αναφέρονται επί λέξει, τα εξής:
Στην προσπάθεια να μην είναι ανακόλουθη η ΄Ενωση σε αυτά που έχει δεσμευτεί στα σωματεία με βάση τις υποσχέσεις της Ε.Ο.ΠΕ. (η οποία είναι ανακόλουθη) η πληρωμή διαιτησίας του πρωταθλήματος για τη συμμετοχή της 1ης ομάδας θα χρηματοδοτηθεί με δανεικά χρήματα των μελών του Δ.Σ. της ΄Ενωσης.
Όπως λοιπόν φαίνεται ξεκάθαρα, αυτό είναι η συνέχεια της δημοσιοποίησης του ''πολέμου'' που υπάρχει μεταξύ της ΕΣΠΕΔΑ και της ΕΟΠΕ.
Η ΕΣΠΕΔΑ, παραθέτει στοιχεία και με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η απάντηση της ΕΟΠΕ.
Όσον αφορά την εξέλιξη για τα μικρά πρωταθλήματα, από την πλευρά μας, δίνουμε συγχαρητήρια στην ΕΣΠΕΔΑ, για την κίνηση αυτή, αποδεικνύοντας ότι στεκόμαστε κριτικά εκεί που υπάρχει στρέβλωση της αρχής προς το βόλεϊ και θα δίνουμε πάντα συγχαρητήρια όπου πρέπει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...