Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

H 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α΄ ΑΝΤΡΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

ΕΣΠΕΡΟΣ
Διεξήχθη χθες η 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ αντρών της ΕΣΠΕΔΑ - τελευταία του 1ου γύρου - στην οποία η ομάδα μας, πραγματοποίησε το ρεπό της, αλλά κατέκτησε τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα.
Η αγωνιστική αυτή, μας επιφύλλασε μια μικρή ευχάριστη είδηση, το χαμένο βαθμό της Νέας Περάμου, στο Χαιδάρι από τα Ναυπηγεία. Στους άλλους αγώνες, είχαμε λίγο πολύ φυσιολογικά αποτελέσματα, με τη Φιλία να κερδίζει τον Τελαμώνα 3-1 και να βρίσκεται πίσω μας σε απόσταση βολής, τον Έσπερο με τη νίκη του επί της Αρμενικής να εδραιώνεται στην τετράδα, την Ευρυάλη να κερδίζει το Μανδραικό, και τον Απολλώνιο να πετυχαίνει επί της Πετρούπολης τη δεύτερη συνεχόμενη - αλλά και συνολικά στο πρωτάθλημα - νίκη του.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ - ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ 2-3
ΕΣΠΕΡΟΣ - ΑΡΜΕΝΙΚΗ 3-0
ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ - ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ 3-2
ΕΥΡΥΑΛΗ - ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ 3-0
ΦΙΛΙΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ - ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ 3-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 30-07 27
2. ΑΟ ΦΙΛΙΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ 28-08 24
3. ΑΠΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΚΥΖΙΚΟΣ 26-13 23 
4. ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ 23-14 19
5. ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ 20-21 15 (2)
6. ΑΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ 19-20 15 (1)
7. ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 16-21 13
8. ΑΟ ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ 17-22 12 
9. ΑΕ ΑΡΜΕΝΙΚΗ 15-20 11
10. ΟΦΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ 09-26 06
11. ΑΟ ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ 02-30 00
Σ΄αυτόν τον 1ο γύρο, φάνηκε ότι τρεις ομάδες θα παλέψουν για τον τίτλο του πρωταθλητή και την άνοδο στην Α2, με τη Δραπετσώνα να έχει τον πρώτο λόγο, επειδή μέχρι τώρα έχει παρουσιάσει την πιο σταθερή ομάδα. Βέβαια, αν δεν υπήρχαν οι δύο εντός έδρας γκέλες, με τους 2 χαμένους βαθμούς από τον Έσπερο, λόγω διαιτητικής αβλεψίας και την Ευρυάλη με ευθύνη δική μας, τότε θα μιλάγαμε από τώρα, ότι η υπόθεση τίτλος θα είχε κριθεί.
Από κει και πέρα, η Φιλία ακολουθεί με 3 βαθμούς διαφορά έχοντας να αγωνιστεί στη Νέα Πέραμο στη 15η αγωνιστική και να φιλοξενεί τη Δραπετσώνα την 21η, με τους αγώνες αυτούς να κρίνουν εν πολλοίς το πρωτάθλημα.
Η Νέα Πέραμος, είναι σε απόσταση 4 βαθμών από την κορυφή, αλλά δείχνει αστάθεια σε θεωρητικά εύκολα παιχνίδια με αποτέλεσμα να έχει χάσει αρκετούς βαθμούς, (1 από τον Απολλώνιο, 1 από τα Ναυπηγεία και 3 εντός έδρας από τον Έσπερο), Στο 2ο γύρο, υποδέχεται τη Φιλία και ταξιδεύει στη Δραπετσώνα την 20η αγωνιστική.
Συμπερασματικά, στους τρεις αγώνες μεταξύ των πρωτοπόρων, ίσως κριθεί το πρωτάθλημα, με οποιονδήποτε βαθμό χαθεί από τις ομάδες αυτές στα υπόλοιπα παιχνίδια, να αποδεικνύεται ίσως καταστροφικός.
Η Δραπετσώνα, έχει το πλεονέκτημα τους δύσκολους αγώνες, να τους έχει στο τέλος του πρωταθλήματος, όταν μπορεί το πρωτάθλημα να έχει κριθεί. 
Στη βαθμολογία ακολουθούν, ο Έσπερος που είχε βλέψεις για το πρωτάθλημα, αλλά οι ελπίδες του γρήγορα εξανεμίστηκαν, οι Ευρυάλη, Ναυπηγεία, Πετρούπολη, Τελαμώνας και Αρμενική, που διεκδικούν την 4η θέση και παρουσιάζουν μια ισοδυναμία και στις τελευταίες θέσεις ο Απολλώνιος, που αδικείται από τη βαθμολογική του θέση και ο Μανδραικός που ακόμα δεν έχει κατορθώσει να κερδίσει βαθμό.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...