Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΒΟΛΕΙ ΛΙΓΚ: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΚΗΦΙΣΙΑ (20/2, 17:30 - NS3)

Τα ρέστα του με Κηφισιά
Το... κεφάλι του στη Βόλεϊ Λιγκ παίζει σήμερα ο Παναθηναϊκός (20/2, 17:30) στο κλειστό του Μετς με αντίπαλο την Κηφισιά, καθώς με νίκη παίρνει βαθιά ανάσα, ενώ σε περίπτωση ήττας αγκαλιάζει στην κυριολεξία τον υποβιβασμό.

Η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη που είχε κερδίσει
με 3-0 στον πρώτο γύρο στο Ζηρίνειο, στο ντεμπούτο του Έλληνά τεχνικού στον πράσινο πάγκο, θέλει να το επαναλάβει, να πάρει το τρίποντο και να ελπίζει. Η ήττα φαντάζει με καταστροφή, αφού μετά μόνο με θαύμα θα γλιτώσει την Α2.

Η Κηφισιά βρίσκεται στο όριο των πλέι άουτ και η νίκη σίγουρα θα την δώσει βαθμολογικό και ψυχολογικό αβαντάζ.

Ο Παναθηναϊκός θα είναι πλήρης, από τους παίκτες που έχουν απομείνει στην ομάδα, ενώ ο Κώστας Αρσενιάδης έχει αμφίβολο τον Κυριάκο Καλαϊτζίδη.

«Παίζουμε με μια ομάδα που τις τελευταίες αγωνιστικές είναι σε καλή κατάσταση, φαίνεται να έχει πιο πολλές επιλογές από εμάς, αλλά εμείς θα παλέψουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα μας κρατήσει ζωντανούς. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολο, μετά την ήττα από την ΕΑΠ δεν έχουμε καλή ψυχολογία, ωστόσο πιθανότητες υπάρχουν και θα τις διεκδικήσουμε ως το τέλος», δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Καζάζης.
Ο Κυριάκος Καλαϊτζίδης είπε για την αναμέτρηση:

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, όπως ήταν σημαντικά τα προηγούμενα, αλλά και τα επόμενα. Δεν βάζουμε ταμπέλες στους αγώνες, δεν το θεωρώ τελικό, ούτε για μας, ούτε και για τον Παναθηναϊκό, αφού θα απομένουν ακόμη τέσσερις αγωνιστικές».

ΒΟΛΕΙ ΛΙΓΚ: ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ. (20/2, 20:00, NS3, LAOLA)

Βίοι αντίθετοι
Για διαφορετικό λόγο την νίκη θέλουν Παμβοχαϊκός και Εθνικός Αλεξανδρούπολης (20/2, 20:00, NS3) που αναμετρώνται στο κλειστό της Βόχας στην αναμέτρηση που ολοκληρώνει την 18η αγωνιστική της Βόλεϊλιγκ...
Οι γηπεδούχοι θέλουν την νίκη για να εδραιωθούν και βαθμολογικά σιγά σιγά στην τετράδα και να πιάσουν τον Φοίνικα Σύρου στην τρίτη θέση. Ο Νίκος Ζαλμάς δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Ο Εθνικός «καίγεται» για βαθμούς για να ξεφύγει από την ζώνη των πλέι άουτ, με τον Γιάννη Ανδρεάδη να μην υπολογίζει τους Παπάζογλου και Καβαρτζίεφ.

«Η εβδομάδα μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού ήταν αρκετά δύσκολη για εμάς, αφού είχαμε αρκετά μικροπροβλήματα. Από κει και πέρα, το παιχνίδι που ακολουθεί μια μεγάλη νίκη πάντα κρύβει κινδύνους και έχω ζητήσει από τα παιδιά να είναι προσεκτικοί από την αρχή», τόνισε ο Νίκος Ζαλμάς.
Ο Γιάννης Ανδρεάδης δήλωσε για το ματς:

«Υπάρχει ψυχολογικό πρόβλημα στην ομάδα, το οποίο έχουμε προσπαθήσει να το λύσουμε. Μετά από μια σειρά άσχημων εμφανίσεων, πρέπει να ανακάμψουμε γιατί όλα τα παιχνίδια είναι κρίσιμα».

Δείτε ΕΔΩ σήμερα στις 20:00 την αναμέτρηση ζωντανά από το LAOLA1.TV
volleynews.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...