Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

REUTERS: ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ BEACH VOLLEY ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ


Κόλαφος για την Ελλάδα είναι το ρεπορτάζ του ειδησεογραφικού πρακτορείου «Ρόιτερ’ς» για την εικόνα εγκατάλειψης και καταστροφής που παρουσιάζουν τα ολυμπιακά ακίνητα.
Το ρεπορτάζ, που συνοδεύεται και από τις ανάλογες εικόνες καταστροφής από το Ολυμπιακό Στάδιο του Μπιτς Βόλεϊ στο συγκρότημα Φαλήρου, αναφέρει πως η κατάσταση αποτελεί ζωντανή απόδειξη ότι η χώρα, που βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στο υψηλό κόστος συντήρησης των ακινήτων. Υπενθυμίζεται επίσης πως τον καιρό της προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων, η Ελλάδα έπεσε στη μάχη της διοργάνωσης με την ελπίδα αύξησης του ρυθμού ανάπτυξης και βελτίωση της εικόνας της χώρας μέσω του εκσυγχρονισμού της.
Σημειώνεται επίσης πως οι Έλληνες αθλητές που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, αγωνίζονται να τα βγάλουν πέρα με ελάχιστους πόρους, καθώς το πρόγραμμα αυστηρής λιτότητας έχει οδηγήσει σε «πάγωμα» των χρηματοδοτήσεων στον αθλητισμό.
Να προσθέσουμε πως ενόψει των Ολυμπιακών του Λονδίνου, στη Βρετανία η Ελλάδα είχε αναφερθεί ως… παράδειγμα προς αποφυγήν! 
liberovolley11.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...