Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΒΟΛΕΙ ΛΙΓΚ: ΕΑΠ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (15/2, NOVASPORTS3 17:30)

Ανάσα για έναν στην ΠάτραΜατς «ζωής και θανάτου» διεξάγεται στην Πάτρα ανάμεσα σε ΕΑΠ και Παναθηναϊκό (15/2, 17:30) με τις δύο ομάδες να καίγονται κυριολεκτικά για βαθμούς ώστε να πάρουν ανάσα ενόψει πλέι άουτ.

Δεν πρόκειται να αποφύγουν την διαδικασία αυτή, αλλά τουλάχιστον θέλουν να μπουν με καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή.

Ο Γιώργος Χριστόπουλος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ ο Δημήτρης Καζάζης μέσα σ' όλα όσα συμβαίνουν φέτος στους πράσινους έχει να διαχειριστεί και την ξαφνική φυγή του Μίλος Στοϊκοβιτς για την πατρίδα του. Έτσι το τριφύλλι θα αγωνιστεί πιθανόν με δεύτερο ακραίο τον Θανάση Πρωτοψάλτη δίπλα στον Ιβάν Κόλεφ.

O τεχνικός της ΕΑΠ Γιώργος Χριστόπουλος είπε για την αναμέτρηση: «Είναι τελικός και για τις δύο ομάδες. Εμείς στα τελευταία παιχνίδια δείχνουμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά γι' αυτό το παιχνίδι».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Καζάζης για την ξαφνική αποχώρηση του Στόϊκοβιτς ανέφερε: «Το πιο εύκολο θα ήταν να φεύγαμε όλοι. Όσοι έχουμε μείνει θα το παλέψουμε μέχρι τέλους κι αυτοί που φεύγουν ας τους κρίνουν οι υπόλοιποι», ενώ για το ματς επεσήμανε «Σ' αυτό το ματς θα κερδίσει αυτός που θα δείξει ότι θέλει περισσότερο το παιχνίδι. Οι ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο δυναμικότητας κι αυτός που θα έχει μεγαλύτερη θέληση θα πάρει τους βαθμούς. Η ΕΑΠ έχει ένα μικρό πλεονέκτημα λόγω έδρας, αλλά κι εμείς πηγαίνουμε να διεκδικήσουμε κάτι που έχουμε ανάγκη».

VOLLEYLEAGUE: ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛ.-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ 15/2, 20.00 NOVASPORTS-3


Mε Ντάγκουμπιτς στον Έβρο
Με το Μαυροβούνιο κεντρικό Αντέλκο Ντάγκουμπιτς στην αποστολή, ο Φοίνικας φιλοξενείται αύριο (15/2, 20.00 Novasports3) από τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη για τη 17η αγωνιστική της Βόλεϊ Λιγκ.
Οι δύο ομάδες προέρχονται από συνεχόμενες ήττες (3 ο Εθνικός και 2 ο Φοίνικας) και θέλουν τη νίκη για τελείως διαφορετικούς λόγους η κάθε μια. Ο Φοίνικας για να «κλειδώνει» την είσοδο του στην τετράδα, ενώ ο Εθνικός για να απομακρυνθεί από τη ζώνη των πλέι άουτ.
«Με τα αποτελέσματα των υπολοίπων ομάδων τις προηγούμενες αγωνιστικές, το παιχνίδι με τον Φοίνικα είναι πολύ κρίσιμο βαθμολογικά, γιατί είναι ένα εντός έδρας ματς στο οποίο πρέπει να πάρουμε βαθμούς για να μην μπλέξουμε σε περιπέτειες. Έχουμε βατό πρόγραμμα στη συνέχεια, αλλά όταν υπεισέρχεται και το άγχος αλλάζουν τα δεδομένα. Ο Φοίνικας είναι μια έμπειρη ομάδα, που δικαιολογημένα βρίσκεται ψηλά, ωστόσο περιμένω από την ομάδα μου να δείξει το καλό της πρόσωπο», τόνισε ο Γιάννης Ανδρεάδης ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε για αυτό το ματς τον Γιώργο Παπάζογλου (συμπληρώνει ακριβώς ένα γύρο από τότε που τέθηκε νοκ άουτ).
Ο Φοίνικας αναχώρησε σήμερα το πρωί (07.00) για την Αλεξανδρούπολη με τον τεχνικό του «Πειρατικού» Νίκο Νεόφυτο να δηλώνει.
«Στο μυαλό μας δεν υπάρχει καμία σκέψη για ρεβάνς της ήττας του πρώτου γύρου. Σεβόμαστε τον Εθνικό που είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά κι εμείς ανεβαίνουμε στον Έβρο με στόχο το θετικό αποτέλεσμα».
Την αναμέτρηση που θα είναι τηλεοπτική (Novasports3) θα διευθύνουν οι Γεωργιάδης, Μπαντιανίδης, με παρατηρητή τον κύριο Λαδά.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...