Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2002...

Ήταν Κυριακή 03 Φεβρουαρίου του 2002, όταν τα τότε στελέχη του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Δραπετσώνας σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή του κ. Κώστα Χρονόπουλου, αποφάσιζαν και ίδρυαν το Δημοτικό Αθλητικό Σύλλογο Δραπετσώνας, βλέποντας το κενό που είχε αφήσει στην πόλη μας η μη λειτουργία του ΑΓΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, στα εκτός ποδοσφαίρου αθλήματα.
Εκείνη την ημέρα λοιπόν, πραγματοποιήθηκε η Ιδρυτική Καταστατική Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας, ο οποίος έμελλε τα άμεσα επόμενα χρόνια να παίξει σημαντικότατο ρόλο στα αθλητικά δρώμενα όχι μόνο της πόλης μας, όχι μόνο της χώρας μας, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, αφού η κορυφαία στιγμή του συλλόγου μας είναι η κατάκτηση του χρυσού μετάλιου στους Ολυμπιακούς αγώνες στην Αθήνα το 2004, από τον αθλητή μας Θωμά ΜΠΙΜΗ στις καταδύσεις.
Στο παρόν σημείωμα δε θα επεκταθούμε περισσότερο με αναφορές στις επιτυχίες όλων των αθλημάτων - γιατί αυτό θα γίνει μέσα στις μεγάλες εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν την άνοιξη -, αλλά θα αναφέρουμε μόνο τα ονόματα των ιδρυτικών μελών του συλλόγου μας.
Κωνσταντίνος ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ, Γεώργιος ΤΣΙΡΙΔΗΣ, Ξένια ΦΩΤΙΟΥ, Γεώργιος ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ, Γεώργιος ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ, Ευστάθιος ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ, Γεώργιος ΜΑΓΓΑΝΑΣ, Νικόλαος ΛΗΜΝΑΙΟΣ, Ρούλα ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, Φεβρωνία ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ, Ζωή ΣΚΙΑ, Γεώργιος ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ, Ανδρέας ΦΩΤΙΟΥ, Ιωάννα ΓΑΛΑΝΙΔΟΥ, Ηλίας ΒΙΣΒΑΡΔΗΣ, Μιχαήλ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Κωνσταντίνος ΓΑΛΑΝΙΔΗΣ, Βασίλειος ΜΑΣΤΟΡΟΠΟΥΛΟΣ, Μιχαήλ ΑΓΓΕΛΟΥ, Μιχαήλ ΚΑΒΟΥΡΑΣ και Αθανάσιος ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ.
Απ΄αυτά τα 21 μέλη, δυστυχώς δεν είναι πια κοντά μας οι Κωνσταντίνος ΓΑΛΑΝΙΔΗΣ και Γεώργιος ΜΑΓΓΑΝΑΣ.
Κλείνουμε με την ευχή, η επόμενη 10ετία, να είναι καλύτερη από την πρώτη μας και σήμερα το βράδι ανήμερα των γενεθλίων μας να πανηγυρίσουμε τη νίκη στη Νέα Πέραμο από την αντρική μας ομάδα στο βόλει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...