Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΕΣΠΕΔΑ - ΕΟΠΕ

Από τον ιστότοπο της ΕΣΠΕΔΑ, δημοσιοποιήθηκαν σήμερα τα οικονομικά στοιχεία χρήσης από Μάρτιο 2011, μέχρι Φεβρουάριο 2012, από τα οποία φαίνεται ότι τα έξοδα έχουν ανέλθει σε ποσό 106.630€ και τα έσοδα από την ΕΟΠΕ στο ποσόν των 19.870€. 
Και συνεχίζει η ΕΣΠΕΔΑ με τα εξής:

    1. Το ποσόν των 59.250 ευρώ που στον πίνακα αναφέρεται ως έξοδα από τον 3/2011 έως τον 10/2011 είναι το υπολειπόμενο οφειλόμενο ποσόν επιχορήγησης, το οποίο στη σύσκεψη των Ενώσεων με την Ε.Ο.ΠΕ. που διεξήχθη στις 8/10/2011 δόθηκε υπόσχεση ότι θα μας καταβληθούν μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου, έναντι αυτών πήραμε 4.600 ευρώ.
    2. Στον ως άνω πίνακα εμφαίνονται αναλυτικά τα έξοδα και έναντι αυτών τα ληφθέντα έσοδα.
    3. Στους πίνακες δεν αναφέρονται  έξοδα διαιτησίας και οι αντίστοιχες οφειλές της Ε.Ο.ΠΕ. προς την ΄Ενωση.
    4. ΄Εναντι γενικού συνόλου εξόδων 106.630 ευρώ η ΄Ενωση έλαβε όλο το αντίστοιχο διάστημα το ποσό των 19.870 ευρώ το οποίο και αποτελεί επακριβώς τη μισθοδοσία του προσωπικού χωρίς φόρους και ΙΚΑ.
    5. Οι αναφερόμενες στον πίνακα ως «ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΝΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ» αφορούν ποσά ΔΕΗ,ΟΤΕ,ΕΥΔΑΠ,ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ,ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ,ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ,ΕΞΟΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Η/Υ & ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ,ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΙΚΑ-ΕΦΟΡΙΑΣ, ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ-ΚΥΠΕΛΛΑ-ΜΕΤΑΛΙΑ,-ΕΞΟΔΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΙΝΙ-ΒΟΛΕΪ κ.λ.π.
    6. Κάποιοι νομίζουν ότι η λειτουργία της ΄Ενωσης γίνεται με την πληρωμή των μισθών και μόνο των υπαλλήλων.
    7. Επειδή σκόπιμα επιχειρείται το κλείσιμο της ΄Ενωσης από την Ε.Ο.ΠΕ., το Δ.Σ. της ΄Ενωσης δηλώνει ότι  η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. θα είναι ο τελευταίος φορέας που θα κλείσει στο χώρο του βόλεϊ.
    8. ΄Οσοι επιθυμούν να αντικρούσουν  ή να σχολιάσουν τα ανωτέρω ως ανακριβή τους παραχωρούμε θέση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΄Ενωσης. 
    9. Στη συνέχεια και σε άλλο σημείο αναγράφεται αίτηση του Πρόεδρου της ΕΣΠΕΔΑ κ. Θ. Κουρίδη προς την ΕΟΠΕ, με την οποία ζητά:
    10. "Παρακαλώ όπως μου χορηγήσετε έγγραφη απάντηση:
      α) για τις επιχορηγήσεις της Γ.Γ.Α. προς την Ε.Ο.ΠΕ. από Νοέμβριο 2011 ως και σήμερα
      β) επιχορηγήσεις της Ε.Ο.ΠΕ. προς τις Ενώσεις της Ε.Ο.ΠΕ. για το ίδο χρονικό διάστημα."
      Φαίνεται λοιπόν ότι η κόντρα κρατάει καλά, αλλά η απάντηση της ΕΟΠΕ, ακόμα δεν έχει έρθει. Μεγάλη σημασία πάντως στα γραφόμενα της ΕΣΠΕΔΑ, έχει το σημείο που αναφέρει ότι σκόπιμα επιχειρείται το κλείσιμο της Ένωσης. Επειδή πραγματικά τον τελευταίο καιρό, έχουμε ακούσει αρκετά γι  αυτό το ενδεχόμενο, εμείς απλά λέμε ότι όποιος το σκεφτεί να το πραγματοποιήσει αυτό, να ξέρει ότι εμείς είμαστε Πειραιώτες και έχουμε θάλασσα... Ήταν να μην πάρει φόρα ο Πόντιος!
      Για να δούμε θα υπάρξει απάντηση από την ΕΟΠΕ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...