Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Ο Ολυμπιακός μετά το πρωτάθλημα Εφήβων κατέκτησε και το πρωτάθλημα Νεανίδων της ΕΣΠΕΔΑ. Στον τελικό του φάιναλ-4 που έγινε πριν από λίγο στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη ο Ολυμπιακός νίκησε την Αργυρούπολη με 3-0 (25-12, 25-11, 25-22).

Η Πολίνα Μπίλλια αναδείχτηκε MVP και καλύτερη σέρβερ. Η Ιωάννα Γκουντιμένκο του Ολυμπιακού καλύτερη μπλοκέρ και καλύτερη πασαδόρος η Δανάη Μουρατίδη επίσης του Ολυμπιακού. Καλύτερο λίμπερο αναδείχτηκε η Ευτυχία Μαθιουδάκη της Αργυρούπολης.

Πωλίνα ΜΠΙΛΛΙΑ
Στα θύματα της «θύρας 7» αφιέρωσε την επιτυχία ο προπονητής του Ολυμπιακού Σπύρος Σαραντίτης που πήρε τον πρώτο του τίτλο και σε Νεάνιδες.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σαραντίτης): Κοκκινάκη, Μπίλλια, Δούκα, Κατραμάδου, Μουρατίδη, Γκουντιμένκο / Βελιανίτη (λ), Θεοδωρίδου (λ), Χαρινού, Καλογεροπούλου, Τσάντε, Πολίτη.
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ (Τζούριτς): Τζελέπη, Βάγια, Ψειμάδα, Σκυλάκου, Χειλαδάκη, Δέδε / Μαθιουδάκη (λ), Μαραγγού (λ), Αλβέρτη, Τζώρτζη, Δίκη, Τζελέλη.
Την 3η θέση πήρε το Ίλιο που στον μικρό τελικό νίκησε τον Πανιώνιο 3-0 (25-15, 25-12, 25-20).
*Στο «Μελίνα Μερκούρη» βρέθηκαν περίπου 500 φίλοι του βόλεϊ κι έγινε και η απονομή στους Εφήβους του Ολυμπιακού.
Οι έφηβοι του Ολυμπιακού
 volleynews.gr
Οι φωτογραφίες είναι από το redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...