Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Με την αναμέτρηση Φοίνικας Σύρου - ΓΣ Λαμία (είχε αναβληθεί λόγω Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του ΓΣ Λαμία) που θα διεξαχθεί σήμερα στις 18.30 (Novasports3, Καραμπέτσος, Φραγκάκης, Κομισάριος: Ανδρονικίδης) θα πέσει η αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012.
Στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις των ομάδων στη μεγάλη κατηγορία, ο ΓΣ Λαμία μετρά ισάριθμές νίκες με 3-1 στην έδρα του Φοίνικα. Επίσης φέτος ο Γυμναστικός επικράτησε με 3-0 (25-20, 25-20, 26-24) του Φοίνικα στο Χαλκιοπούλειο στον προκριμτικό όμιλο του League Cup, αλλά έχει ηττηθεί στο ‘Δ. Βικέλας', καθώς είχε χάσει με 3-2 από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στον ημιτελικό της ίδιας διοργάνωσης.
Οι γηπεδούχοι πάντως προέρχονται από την ήττα και την μέτρια εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κι όπως παραδέχθηκε ο Βασίλης Κουρνέτας: «Εχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, ενώ σίγουρα μας έχει πειράξει η ήττα και η εμφάνιση στο ματς με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα κι ο μόνος δρόμος είναι να συνεχίσουμε με νίκες. Η Λαμία είναι πλέον μια παραδοσιακή δύναμη που βρίσκεται συνήθως μεταξύ 4ης και 6η θέσης, έχει τον ίδιο προπονητή εδώ και χρόνια, είναι δεμένη ομάδα, με Ευρωπαϊκή εμπειρία και είναι ικανή να κάνει σπουδαία πράγματα, οπότε χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή».
Σε αντίθεση με τον Φοίνικα η Λαμία προέρχεται από την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΟ, ενώ πλέον ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος αντιμετωπίζει ολοένα και λιγότερα προβλήματα.
«Σίγουρα μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο ματς, αφού ο Φοίνικας είναι μια πολύ καλή ομάδα και δίκαια βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Από την άλλη όμως κι εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση, αφού τις τελευταίες τρεις εβδομάδες έχουμε ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τους τραυματισμούς που μας ταλαιπώρησαν και πιστεύω ότι σιγά, σιγά θα αρχίσει να φαίνεται η δουλειά μας», τόνισε ο Μαυροβούνιος διαγώνιος του ΓΣ Πέταρ Τσούροβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...