Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

ΛΕΩΝΗΣ - ΔΡΙΚΟΣ: ''ΔΕ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΑΝ''

«Δεν εισακουσθήκαμε... Επρεπε να ήταν επιεικέστερες και αναίμακτες»
Από την γενική κατακραυγή για τις αποφάσεις της ΕΟΠΕ δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Αλέκος Λεώνης και Σωτήρης Δρίκος που πήραν θέση για την τιμωρία του Νίκου Ρουμελιώτη. Αφήνουν να εννοηθεί πως η ποινή ήταν υπερβολική και αναφέρουν πως «δεν εισακούσθηκαν» από την διοίκηση της ΕΟΠΕ και της στέλνουν μήνυμα για πλήρη προετοιμασία ενόψει Προολυμπιακού: «Σε μια δύσκολη περίοδο για το ελληνικό βόλεϊ καλούμαστε να πάρουμε θέση στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ των αθλητών και της Ε.Ο.ΠΕ. Θέση πήραμε από τη αρχή του καλοκαιριού σε γνώση αθλητών και Ομοσπονδίας.

Δυστυχώς οι παραινέσεις μας δεν εισακούσθηκαν. Οι τιμωρίες προκλήθηκαν. Θα μπορούσαν να είναι επιεικέστερες. Αναίμακτες. Η εθνική ομάδα δεν μπορεί να είναι όμηρος κανενός. Όσο πολλά και να έχει προσφέρει, όσο ψηλά και αν βρίσκεται. Οι ιδιότητες όλων μας ομοσπονδιακών, διεθνών αθλητών, διοικητικών παραγόντων είναι προσωρινά αποδιδόμενες, με σκοπό τη λύση των προβλημάτων.


Την ηρεμία θα την επαναφέρουν οι επιτυχίες. Οι επιτυχίες για να διεκδικηθούν πρέπει να προετοιμαστούν κατάλληλα. Η δομή και η οργάνωση της προετοιμασίας για το προολυμπιακό τουρνουά του Νοεμβρίου και για κάθε μελλοντική υποχρέωση της Εθνικής Ομάδας πρέπει να προσφέρει δυνατότητες για διάκριση.


Απευθύνουμε έκκληση προς όλες τις πλευρές να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις, οι αποφάσεις να λειτουργήσουν διορθωτικά με στόχο την άρση του αδιεξόδου.


Οι ομοσπονδιακοί προπονητές


Αλέκος Λεώνης - Σωτήρης Δρίκος
volleynews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...