Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΙ ΣΤΟΥΠΕ / ΝΤΑΑΛΤΕΡΟΝ (ΟΛΛΑΝΔΙΑ) ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Κ-20

«Χρυσές τουλίπες» στο European Championship U20   Σε ένα παιχνίδι με εξαιρετικό θέαμα η γυναικεία ομάδα της Ολλανδίας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο European Championship U20 νικώντας τις Φινλανδές με 2-1. Το αργυρό μετάλλιο κέρδισαν οι Φινλανδές και «χάλκινες» στέφτηκαν οι Ρωσίδες. 

Στο πρώτο σετ μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα οι Φινλανδές Σινισάλο και Αχτιέν παίζοντας με πάθος και κερδίζοντας όλες τις άμυνες κατάφεραν να πάρουν το πρώτο σετ με 22-20 κάνοντας το 1-0.

Στο δεύτερο σετ οι Ολλανδές Στούπε και Ντααλτερον μπήκαν στον αγώνα με ... «άσχημες» διαθέσεις και παίζοντας καταπληκτικό βόλεϊ δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στις αντιπάλους τους ισοφαρίζοντας τα σετ σε 1-1 με το ευρύ 21-12.

Στο τάι μπρέικ οι δύο ομάδες απέδειξαν γιατί το beach volley αποτελεί τον βασιλιά των παραλιακών σπορ και παρουσιάζοντας ένα καταπληκτικό θέαμα ξεσήκωσαν όλους πάνω στις κερκίδες που καταχειροκροτούσαν όρθιοι.

Τελικά νικήτριες ανεδείχθησαν οι Ολλανδές αφού κατάφεραν να επιβληθούν με 15-13 κατακτώντας και το χρυσό μετάλλιο .

Σον μικρό τελικό η Ρωσίδες νίκησαν τις Λευκορωσίδες με 2-0 σετ (21-16 21-12 ) και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο .

Δείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα. 
volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...