Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΙ ΜΑΤΙΑΣ / ΑΝΤΡΙΟΥ (ΝΟΡΒΗΓΙΑ) ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Κ-20Το σήκωσαν με...ημιτελή τελικό οι Νορβηγοί Στο ψηλότερο σκαλοπάτι του European Championship U20 βρέθηκε η ανδρική ομάδα της Νορβηγίας που πήρε τη νίκη στον τελικό αφού ο παίκτης της Γαλλίας, Γκοτιέ Ρατ γύρισε το γόνατο του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει και να χαρίσει το χρυσό στους Νορβηγούς, οι οποίοι είχαν πάρει ήδη το πρώτο σετ με 21-18.
Στο ένα σετ έγινε ένας ποιοτικός αγώνας και οι παίκτες ανάγκασαν τον κόσμο να σταθεί όρθιος και να χειροκροτεί παρατεταμένα τις προσπάθειες των δύο ομάδων μέσα από τις εκπληκτικές τους προσπάθειες.

Φοβερά καρφιά εκπληκτικές και απίστευτες άμυνες κοντά και μακριά από το φιλέ περίτεχνες ενέργειες ήταν ό,τι συνδύαζαν οι παίκτες και των δύο ομάδων. Ο Μπέρτζεν Ματίας της Νορβηγίας με τις εκπληκτικές του προσπάθειες ανακηρύχτηκε ο πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά και δίκαια φόρεσε το χρυσό μαζί με τον συμπαίκτη του Μολ Άντριου στο στήθος.

Εξαιρετική στιγμή ήταν όταν κατά την διάρκεια των απονομών οι χρυσοί νικητές Νορβηγοί υποβαστάζοντας τον τραυματία αντίπαλο τους τον ανέβασαν στον βάθρο για να πάρει το μετάλλιο της δεύτερης θέσης αναγκάζοντας το γήπεδο να παραληρεί από ενθουσιασμό σε μία πράξη τεράστιου αθλητικού ήθους και σεβασμού.

Την τρίτη θέση κατέλαβαν οι επίσης εκπληκτικοί Ουκρανοί οι οποίοι κατέβαλαν τους Φινλανδούς με 2-0 σετ (21-17 και 21-13 ).

Δείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα. 
volleynews.gr
3
4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου