Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Η Φωτεινή Βελεσιώτου ζωντανά στη Τεχνόπολη


Η Φωτεινή Βελεσιώτου ζωντανά στη Τεχνόπολη
Η Φωτεινή Βελεσιώτου στη πρώτη μεγάλη εξωστρεφή συναυλία της και με συντροφιά αγαπημένους φίλους καλλιτέχνες και την εξαμελή ορχήστρα της τη Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015, στη Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, θα μας τραγουδήσει όλα αυτά που χρόνια τώρα την έχουν μαγέψει.

Τραγούδια που άκουγε από μικρή και δοκίμαζε αργότερα στις παρέες και στους μικρούς χώρους που σχεδόν τραγουδούσε ιδιωτικά, αλλά και τραγούδια που ερμήνευσε στις δισκογραφικές της δουλειές και που τα τελευταία χρόνια την αποκάλυψαν στο ευρύ κοινό.

Με αφετηρία το 2008 και τη συνεργασία της με τον Γιώργο Καζαντζή και την Ελένη Φωτάκη με το τραγούδι “Μέλισσες” και φτάνοντας στο σήμερα και την πολύ πρόσφατη συνεργασία της με τον Μίνω Μάτσα και την Ελένη Φωτάκη και την ολοκληρωμένη δισκογραφική τους έκδοση που ήδη αποτύπωσε δύο μεγάλες επιτυχίες τη “Στάχτη” και το ομώνυμο του άλμπουμ “Είδα του τρελού τα κλάματα”, η Φωτεινή Βελεσιώτου σχεδιάζει για αυτή τη βραδιά να υπενθυμίσει κάποια τραγούδια από τα οποία ξεκίνησε τη δισκογραφική πορεία της αλλά και να ανατρέξει στα μεγάλα τραγούδια που την διαμόρφωσαν σαν ερμηνεύτρια, τραγούδια της Σωτηρίας Μπέλλου και του Βασίλη Τσιτσάνη, του Άκη Πάνου και άλλων κλασσικών της εποχής, του Δήμου Μούτση, του Διονύση Σαββόπουλου αλλά και του Νικόλα Άσιμου, του Σταμάτη Κραουνάκη και άλλων νεότερων τραγουδοποιών.


Μαζί της στη σκηνή το βράδυ αυτό οι:
Eυγένιος Δερμιτάσογλου - Παντελής Θαλασσινός - Λιζέτα Καλημέρη
Μίνως Μάτσας - Μανώλης Μητσιάς - Γιώτα Νέγκα
Μίλτος Πασχαλίδης– Σταύρος Σιόλας

Τη διεύθυνση της ορχήστρας και την ενορχήστρωση των τραγουδιών έχει αναλάβει ο Νίκος Παπαδογιώργος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...