Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟ sportshero.gr ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ / STAR VOLLEY ACADEMY

H ΠΡΟΤΥΠΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ STAR VOLLEY ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με έναν από τους κορυφαίους ιστότοπους πληροφόρησης και διαδικτυακής μετάδοσης αγώνων, το Sportshero.gr ο οποίος θα είναι ο βασικός Χορηγός Επικοινωνίας για την περίοδο 2015-2016.

                                             
Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την νέα αυτή συνεργασία με έναν επαγγελματικό φορέα που είναι πρωτοπόρος στην τηλεοπτική μετάδοση μέσω διαδικτύου (WEB TV) με τον οποίο συζητήσαμε και συμφωνήσαμε μια σειρά από μοναδικές προτάσεις επικοινωνίας και προβολής για την καλύτερη και ποιοτικότερη επικοινωνία και προώθηση του ερασιτεχνικού volley στον τομέα των υποδομών και την ανάδειξη των αθλητικών συλλόγων με τους οποίους συνεργαζόμαστε.
Πολύ περισσότερα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα όταν επίσημα θα ανακοινώσουμε το Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Επικοινωνίας και Προβολής της Ακαδημίας STAR VOLLEY και του αθλητικού συλλόγου ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ για τη χρονική περίοδο 2015-2016. Πρόκειται για ένα μοναδικό και πρωτοπορειακό επαγγελματικό πρόγραμμα ανάδειξης των υποδομών – του συνόλου των αναπτυξιακών τμημάτων που θα αρχισει να εκδιπλώνεται με «στοχευμένες» δράσεις από τον Οκτώβριο 2015 και μέχρι το τέλος της αθλητικής περιόδου, την επιτυχία του οποίου εξασφαλίζει η πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία του Γ. Νιφλή σε τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας, η ομάδα των συνεργατών του αλλά και η αρτιότητα του τεχνικού εξοπλισμού η οποία επιτρέπει το σχεδιασμό και την υλοποίηση «σύνθετων» προιόντων προβολής και επικοινωνίας για τις ανάγκες της Ακαδημίας STAR VOLLEY και του αθλητικού συλλόγου Δραπετσώνας.
Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή όλων των φορέων που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Ακαδημίας STAR VOLLEY για την υποβολή προτάσεων συνεργασίας από τους οποίους και λάβαμε τις σχετικές προτάσεις και να ευχηθούμε καλή νέα αθλήτική χρονιά.
Βασίλης Τζώρτζης
Διευθυντής Πρότυπης Ακαδημίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...