Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Η Star Volley Academy επενδύει στο μέλλον! HD Video!

Η Πρότυπη Ακαδημία STAR VOLLEY σε ομολογουμένως δύσκολους καιρούς, πιστή στη δέσμευσή της στην υποστήριξη και αναβάθμιση των αναπτυξιακών υποδομών του ερασιτεχνικού volley στην Ελλάδα, προχώρησε στην αγορά και διάθεση ειδικού αθλητικού εξοπλισμού και μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας (professional sports training equipment) από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η πρώτη φάση της παράδοσης του αθλητικού εξοπλισμού ολοκληρώθηκε με την παράδοση του ειδικού εξοπλισμού στα τμήματα υποδομών του αθλητικού συλλόγου Δραπετσώνας και τους υπεύθυνους τεχνικούς, του «απόλυτου» εξοπλισμού προπόνησης και τεχνικής υποστήριξης αθλητών και αθλητριών αναπτυξιακών τμημάτων.
 Η συστηματική ανάπτυξη δε μπορεί παρά να υποστηριχθεί και από σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και βοηθήματα τα οποία «στα χέρια» έμπειρων τεχνικών αποτελούν «εργαλείο» ατομικής και ομαδικής ανάπτυξης και βελτίωσης. Ο συγκεκριμένος εξοπλισμός αποτελεί τη δεδομένη χρονική στιγμή την πιο ακριβή επένδυση και το πιο σύγχρονο τεχνικό μέσο επαγγελματικής προπόνησης και υποστήριξης αθλητών και αναμένεται να αναβαθμίσει σημαντικά το βαθμό προπόνησης και εκγύμνασης των αθλητών και αθλητριών της Ακαδημίας του αθλητικού συλλόγου Δραπετσώνας.

Σε δεύτερη φάση τις προσεχείς ημέρες θα παραδοθεί ο ειδικός εξοπλισμός για την ειδική προπόνηση στις «επιθέσεις», στα «μπλοκ», και τα «μπλοκ-άουτ», τις «πτώσεις» και την «πάσα» και ο κύκλος της φετινής επένδυσης για τον τεχνικό εξοπλισμό, θα ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία. Η Ακαδημία STARVOLLEY και η ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ επενδύουν στην ανάπτυξη και τις υποδομές προσφέροντας ένα ποιοτικό και ανταγωνιστικό πλαίσιο σχεδιασμένο με ιδιαίτερη προσοχή, φροντίδα και προοπτική για τους αθλητές και αθλήτριες που επιθυμούν να κάνουν το ένα «πάρα πάνω βήμα» σε ένα περιβάλλον ομαδικότητας και συνεργασίας.

Καλή αρχή και κάθε επιτυχία στο έργο των τεχνικών και των συνεργατών τους.
sportshero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...