Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Ολοκληρωμενο Πρόγραμμα «Παροχών» Ακαδημίας Star Volley (2015-2016)

Λίγο πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων υποδομών, έφθασε η καταλληλη στιγμή να αρχίσουμε την ενημέρωση και να επικοινωνήσουμε τις πολλές και σημαντικές παροχές τις οποίες εξασφάλισε και προσφέρει η Ακαδημία Star Volley στους αθλητές και τις αθλήτριες volley της Δραπετσώνας.

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο και μοναδικό πρόγραμμα παροχών το οποίο χάριν των σημαντικών χορηγών που εμπιστεύονται και υποστηρίζουν το έργο της Ακαδημίας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ανταποδοτικά στους αθλητές και τις αθλήτριες volley της Δραπετσώνας (και σε ολους ;όσους συνεργασθούμε στο μέλλον) . Με τον τρόπο αυτό και μέσω αυτής της στρατηγικής θεωρούμε ότι διαμορφώνουμε μια νέα προσέγγιση στο χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού προσφέροντας ουσιαστικά ένα μοντέλο υποστήριξης των αθλητών και αθλητριών οι οποίοι αρχίζουν να απολαμβάνουν προνόμοια και συνθήκες που πολλοί συναθλητές τους - σε άλλους συλλόγους σε ανώτερες κατηγορίες και ηλικίες - δυστυχώς δεν είναι σε θέση ακόμη να χρησιμοποιούν.

Με αυτή τη φιλοσοφία και αυτή την προσέγγιση και με απόλυτη συνεργασία και ταύτιση απόψεων, στόχων και επιδιώξεων με τη διοίκηση του αθλητικού σωματείου, θεωρούμε ότι συνεισφέρουμε ουσιαστικά στην υποστήριξη του αθλητικού δυναμικού και τους γονείς και κηδεμόνες των αθλητών και αθλητριών για τους οποίους έχει εξασφαλιστεί μια αποτελεσματική βάση υποστήριξης ώστε απερίσπατοι οι αθλητές να επικεντρωθούν στην επίτευξη της ατομικής τους εξέλιξης και των ομαδικών στόχων που έχουν τεθεί.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους χορηγούς (τους οποίους θα παρουσιάσουμε σε Ειδικό Αφιέρωμα σύντομα) οι οποίοι μας επέτρεψαν να δημιουργήσουμε αυτό το μοναδικό πρόγραμμα ανταποδοτικών παροχών προς όφελος του αθλητικού δυναμικού και των οικογενειών τους.

Από σήμερα και μέχρι την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων υποδομών, θα ξεκινήσουμε να επικοινωνούμε ένα-ένα τα προγράμματα παροχών ώστε να γίνουν αντιληπτά τόσο ως προς το περιεχόμενό τους όσο και στη λειτουργία τους όταν τεθούν σε εφαρμογή.

Ευχόμαστε να είμαστε σε θέση να κατανοούμε τις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες υποστήριξης των αθλητών και αθλητριών της Ακαδημίας και μέσω των χορηγών μας, να εξασφαλίζουμε την ανταποδοτικότητα των στοχευμένων δράσεων προς αποκλειστικό όφελος των αθλητών και αθλητριών και των οικογενειών τους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...