Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Κάρτα Μέλους (Loyalty card) Χορηγού για τους γονείς αθλητών της Ακαδημίας Star Volley Δραπετσώνας

Συνεχίζοντας την ανακοίνωση των παροχών της Ακαδημίας Star Volley για την αθλητική περίοδο 2015-2016, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη διάθεση Κάρτας  Επιβράβευσης (Loyalty card) η οποία προσφέρεται από χορηγό δωρεάν στους γονείς και κηδεμόνες των «ενεργών» αθλητών και αθλητριών volley του αθλητικού συλλόγου Δραπετσώνας.

Συγκεκριμμένα με την κάρτα αυτή θα είναι σε θέση ο δικαιούχος με τη συμπλήρωση ενός ορισμένου αριθμού λίτρων βενζινης ή πετρελαίου κίνησης να έχει δωρέαν πλύσιμο του αυτοκινήτου του, αγορά με έκπτωση λιπαντκών καθως επίσης και άλλων προσφορών που θα είναι σε ισχύ τη δεδομένη χρονική περίοδο.
Η χρήση της κάρτας και ο εφοδιασμός του αυτοκινήτου με καύσιμο, θα πρέπει να γίνεται σε επιλεγμένο πρατήριο της εταιρείας πολύ κοντά στο γήπεδο volley της Δραπετσώνας Αρ. Παπαμιχαήλ.
Με την οριστικοποίηση των νέων εγγραφών και του αριθμού των αθλητών και αθλητριών volley των τμημάτων υποδομών του αθλητικού συλλόγου Δραπετσώνας, θα παραδοθούν στους δικαιούχους οι ειδικές κάρτες μέλους καθώς επίσης και πληροφορίες για τη χρήση της στο επιλεγμένο σημείο πώλησης.
Ευχαριστούμε το χορηγό για την έκδοση των ατομκών καρτών μέλους καθώς επίσης και για τη συγκεκριμένη προσφορά.
Αργά και σταθερά και στο μέτρο των δυνατοτήτων και των συνθηκών, συνεχίζουμε την προσπάθεια να δημιουργήσουμε ένα ανταποδοτικό πλαίσιο για τους αθλητές και τις αθλήτριες της Ακαδημίας και του συλλόγου αλλά για τις οικογένειές τους.
Περισσότερα στις επόμενες ανακοινώσεις που θα ακολουθήσουν τις προσεχείς ημέρες ...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...