Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ - ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΜΗΜΑ 2015-16

Την περίοδο αυτή και εν όψει της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων, είναι σύνηθες οι ομάδες να ανακοινώνουν τη σύνθεση του αθλητικού δυναμικού τους (roster). Από τον κανόνα αυτό δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση το τμήμα volley ΔΑΣ Δραπετσώνας το οποίο παρουσιάζει το roster της γυναικείας ομάδας volley για την περίοδο 2015-2016 (σε επόμενη φάση θα ανακοινωθεί επίσημα και το αντίστοιχο roster της ανδρικής ομάδας volley).

Στο επίσημο Site της Ακαδημίας Star Volley στο τμήμα “Αθλητές” για όσους ενδιαφέρονται περαιτέρω, υπάρχει φωτογραφικό υλικό και μια σύντομη αναφορά στο βιογραφικό της κάθε μιας αθλήτριας.
http://starvolley-academy.gr/%CE%91%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82
Μπορείτε να «κατεβάσετε» το αρχείο με το roster της γυναικείας ομάδας στο τέλος της παρουσίασης.
Μπορείτε επίσης να «κατεβάσετε» το video με το roster της γυναικείας ομάδας από τον επισυναπτόμενο σύνδεσμο (link)
http://drapetsonavolley.blogspot.gr/2015/09/2015-16.html
Ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία – Δαισύνδεση με αναπτυξιακά τμήματα
Το ενδιαφέρον αυτής της παρουσίασης έγκειται στο γεγονός της ύπαρξης σημαντικού αριθμού αθλητριών που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών του συλλόγου οι οποίες έχουν πλέον αναλάβει ενεργό ρόλο στην υποστήριξη των αγωνιστικών στόχων της γυναικείας ομάδας volley του συλλόγου. Επειδή καλό είναι όταν αναφερόμαστε στη στρατηγική της ανάπτυξης των υποδομών να μιλάμε με δεδομένα και αριθμούς, παραθέτουμε τα ακόλουθα στοιχεία που πιστοποιούν την απόφαση και τη στρατηγική του αθλητικού συλλόγου Δραπετσώνας και της Ακαδημίας Star Volley να ακολουθήσουν σταθερά και με σχέδιο, το δρόμο της ανάπτυξης και της ανάδειξης και προώθησης των αθλητών και αθλητριών που έχουν δουλέψει με πρόγραμμα και σύστημα και έχουν συνεργασθεί και καθοδηγηθεί από την ομάδα των τεχνικών.
Γυναικεία ομάδα volley (ΔΑΣ Δραπετσώνας)
• Η μέση ηλικία αθλητριών ανέρχεται στα 19.5 έτη (με μέγιστη ηλικία τα 24.3 έτη και μικρότερη ηλικία τα 15.7 έτη).
• Το 24% των αθλητριών (δηλαδή 4 αθλήτριες) έχει εμπερία συμμετοχής σε περισσότερες από 2 ομάδες volley και 12% των αθλητριών (δηλαδή 2 αθλήτριες μόνον) έχουν εμπερία συμμετοχής σε περισσότερες από 3 ομάδες volley.
• Το 53% (!) των αθλητριών (δηλαδή 9 αθλήτριες) προέρχονται από αναπτυξιακά τμήματα (υποδομών) ενώ 36% από αυτές (δηλαδή 6 αθλήτριες) προέρχονται από αναπτυξιακά τμήματα (υποδομών) του αθλητικού συλλόγου Δραπετσώνας.
Ευχόμαστε μια καλή νέα αθλητική χρονιά και πορεία στη γυναικεία ομάδα volley της Δραπετσώνας με υγεία και επίτευξκη των στόχων που έχουν τεθεί.
Ως μια από τις ομάδες «βιτρίνα» του αθλητικού συλλόγου, αντικατοπτρίζει τη δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στη συστηματική ανάπτυξη των υποδομών και η οποία ενδυναμώθηκε ακόμη περισσότερο με το συνολικό πλαίσιο υποστήριξης που παρέχεται από την Ακαδημία Star Volley και το πολυπληθές δίκτυο των συνεργατών της.


Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Βασίλη Σαββίδη, για τη λήψη των φωτογραφιών και την επιμέλεια του βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...