Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΟΤΣΙΛΙΑΝΟΣ / ΖΟΥΠΑΝΙ ΤΕΛΟΣ

Χάνεται το όνειρο για Κοτσιλιάνο, Ζουπάνη Εκτός διεθνών διοργανώσεων μένει η Εθνική ομάδα των Κοτσιλιάνου και Ζουπάνη που βλέπουν το όνειρο τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, να χάνεται. Όπως έγραψαν στην επίσημη σελίδα τους στο facebook, η ομάδα δεν μπορεί να συνεχίσει, καθώς δεν μπορεί να γίνει ολοκληρωμένη προετοιμασία χωρίς χορηγούς.
Η ανακοίνωση: 
 
 Αγαπητοί φίλοι,

Όλες οι προσπάθειες που έχουμε καταβάλει για την εξασφάλιση επαρκούς χρηματοδότησης που θα μας εξασφαλίζει τη δυνατότητα συμμετοχής στις επόμενες διεθνείς διοργανώσεις έχουν αποβεί άκαρπες. Για το λόγο αυτό αναγκαστήκαμε να αποσυρθούμε από τα επόμενα τουρνουά που είναι στον ετήσιο προγραμματισμό μας. Βρισκόμαστε πλέον στην άβολη θέση να αδυνατούμε να φτάσουμε μόνοι μας σε εύρεση λύσης που θα μας κάνει να μπορούμε να συνεχίσουμε το πλάνο μας προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς η στήριξη είναι ανεπαρκής και ακατάλληλη για ολοκληρωμένη προετοιμασία και επιτυχημένες συμμετοχές σε διεθνείς διοργανώσεις. Για τους παραπάνω λόγους βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σταματήσουμε κάθε δραστηριότητα της ομάδας μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Θα σας κρατάμε ενήμερους για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Γιώργος Κοτσιλιάνος

Νίκος Ζουπάνης
volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...