Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΗΕΑLTH CLUB ΜΕΛΕΚΟΣ


Μια ακόμα συνεργασία για το τμήμα βόλει του συλλόγου μας, ανανεώθηκε και για τη φετινή χρονιά και συγκεκριμένα αφορά το HEALTH CLUB ΜΕΛΕΚΟΣ.
Το υπερσύγχρονο γυμναστήριο, το οποίο εδρεύει στη Δραπετσώνα (Εθν. Αντίστασης 173 - τηλ. 2130296368), με καταστήματα ακόμα στη Χίο και στη Λευκάδα και από τη φετινή περίοδο και στη Βουλιαγμένη, αναλαμβάνει και τη φετινή περίοδο, ως χορηγός της εκγύμνασης.
Οι αθλητές - ριες μας, θα έχουν τη δυνατότητα να γυμνάζονται στα καινοτόμα και υπερσύγχρονα όργανα του γυμναστήριου χρησιμοποιώντας  την βραβευμένη τεχνολογία της PERFECT FITNESS innovation η οποία προσφέρει μέχρι και 50% καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με τα συμβατικά μηχανήματα.
Η χρήση του γυμναστήριου θα γίνεται από τους αθλητές μας σε εβδομαδιαία βάση και σύντομα από το γυμναστήριο θα εκπονηθεί ειδικό εκπτωτικό πρόγραμμα, το οποίο θα μπορούν να εκμεταλευτούν όλα τα μέλη και οικογένειες του συλλόγου μας.
Aπό την πλευρά μας, θέλουμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συνεργασία αυτή, στους ιδιοκτήτες του γυμναστήριου κ.κ. Στέλιο ΜΕΛΕΚΟ και Μπάμπη ΤΡΙΒΟΥΛΙΔΗ, στους οποίους ευχόμαστε τα καλύτερα γι  αυτή την επιχειρηματική προσπάθεια τους.

Η σωστή αρχή είναι το παν!


Είτε θέλεις να χάσεις βάρος ή να φτιάξεις ένα γυµνασµένο σώµα, να είσαι υγιής ή να διασκεδάσεις, τα ειδικά διαµορφωµένα προγράµµατά µας θα σε βοηθήσουν να φτάσεις στο στόχο σου! Στα γυμναστήρια MELEKOS HEALTH CLUB® όποιος κι αν είναι ο στόχος σου, μπορείς να τον πετύχεις!

 

Διαμορφώνουμε το σώμα σας χρησιμοποιώντας την βραβευμένη τεχνολογία της PERFECT FITNESS innovation που συνδυάζει την καινοτομία με την άνεση και ευκολία στη χρήση, προσφέροντας έως και 50% καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με τα συμβατικά μηχανήματα.

Βελτιώνουμε την φυσική σας κατάσταση με τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα CARDIO που δημιουργήθηκαν ποτέ!! Ενώ ταυτόχρονα σας ψυχαγωγούμε χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας! Οι διάδρομοι της perfect fitness είναι οι μόνοι διάδρομοι που προστατεύουν το σώμα σας 100% γιατί σας ζυγίζουν και διαμορφώνουν την σκληρότητα του δαπέδου σύμφωνα με το βάρος σας!

Το καλύτερο ποδήλατο ομαδικής εξάσκησης είναι εδώ. Οι συνεχείς μετατοπίσεις ισορροπίας, παρέχουν μία μοναδική 5 σε 1 προπόνηση που σας βελτιώνει όχι μονάχα στα πόδια και καρδιαγγειακά αλλά και στο πάνω μέρος του σώματος και τις βασικές ομάδες των μυών!

Η απόλυτη φυσική και αποτελεσματική εκγύμναση με το Rope Trainer! Το μηχάνημα που έχει αλλάξει τον τρόπο που οι άνθρωποι σκέφτονται για την γυμναστική.

Σας προσφέρουμε τα πιο πρωτοποριακά προγράμματα ομαδικής άσκησης και wellbeing σε παγκόσμιο επίπεδο! 21 διαφορετικά ομαδικά προγράμματα που πραγματοποιούνται σε ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα 50 ωρών σε πλήρως εξοπλισμένες πολυτελείς αίθουσες με τους πιο ενθουσιώδεις γυμναστές.

Όλοι μας οι γυμναστές είναι πιστοποιημένοι από τους κορυφαίους οργανισμούς Fitness σε παγκόσμιο επίπεδο, και εκπαιδεύονται συνεχώς στις πιο εξελιγμένες και αποτελεσματικές τεχνικές στην εκγύμναση και διαμόρφωση του σώματος. Θεωρούνται οι καλύτεροι στο είδος τους από ευρύ κοινό!

Bonus Club!! Σας επιστρέφουμε την συνδρομή σας!! Στο melekos health club μπορείτε να μετατρέψτε την συμμετοχή σας σε πραγματικό όφελος! Με το πρωτοποριακό πρόγραμμα ανταμοιβής πελατών MELEKOS BONUS CLUB, συλλέγετε gift points, τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε εύκολα, επιλέγοντας όποιο δώρο σας αρέσει μέσα από τον κατάλογο έξυπνων δώρων του Melekos bonus club!

Multiclub συνδρομή Με την συνδρομή σας μπορείτε να γυμναστείτε σε όποιο γυμναστήριο του δικτύου μας θέλετε. Δηλαδή μπορείτε να γυμνάζεστε κάποιες ημέρες π.χ στο γυμναστήριο της περιοχής σας και να συνεχίσετε στο γυμναστήριο κάποιας άλλης περιοχής τις υπόλοιπες ημέρες ή και το αντίθετο! Το πρόγραμμα που σας ακολουθεί όπου υπάρχει MELEKOS HEALTH CLUB!

Καθαρά και πολυτελή αποδυτήρια, αίθουσες γυμναστικής με ειδικό αντικραδασμικό δάπεδο, πλήρως εξοπλισμένες με εξαερισμό κλιματισμό και ειδικό φωτισμό, σας προσφέρουν άνεση, ευκολία στην χρήση και ασφάλεια!

Σας προσφέρουμε τις πιο προνομιακές τιμές που δίνουν μέγιστη αξία στα χρήματα σας! Σας προσφέρουμε υπηρεσίες γυμναστικής κορυφαίας ποιότητας, που μετατρέπονται σε εμπειρία ζωής με το πιο προνομιακό κόστος της αγοράς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...