Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Ένα μοναδικό «σύστημα» υγείας για τους αθλητές και τις αθλήτριες της Ακαδημίας Star Volley Δραπετσώνας μέσω του ''ΠΑΡΟΝ CLUB''


Όλοι οι γονείς γνωρίζουν το πόσο σημαντικό είναι η παροχή της ιατρικής φροντίδας και περίθαλψης ιδιαίτερα σήμερα που πολλοί οικονομικοί και κοινωνικοί παράγοντες έχουν εξαντλήσει τη δυνατότητα της μέσης Ελληνικής οικογένειας να έχει το ίδιο επίπεδο πρόσβασης στην υγεία από αυτή που είχε πριν μερικά χρόνια.
Ειδικότερα δε για τους γονείς των αθλητών και αθλητριών δηλαδή νεαρών παιδιών που ασχολούνται από μικρές ηλικίες με τον αθλητισμό, αυτό είναι ένα πάρα πάνω άγχος αφού ναι μεν στατιστικώς τα ιατρικά περιστατικά σε μικρές ηλικίες μπορεί να μην είναι ιδιαιτέρως σοβαρά, αλλά από την άλλη απαιτούν συστηματική πρωτοβάθμια ιατρική φροντίδα και πολλές φορές κλινική περίθαλψη με την ανάλογη δαπάνη που αντιστοιχεί σε κλινικές και εργαστηριακές διαγνωστικές εξετάσεις και ιατρική παρακολούθηση, μέχρι την οριστική αποκατάσταση του περιστατικού, η οποία επιβαρύνει την ήδη πολλαπλώς επιβαρυμένη Ελληνική οικογένεια.
Σε αυτό το πλαίσιο είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε τις ανακοινώσεις σχετικά με τις παροχές της Ακαδημίας Star Volley της Δραπετσώνας με μια πολύ σημαντική προσφορά στο χώρο της υγείας και συγκεκριμένα την παροχή πρωτοβάθμιας ιατρικής φροντίδας στους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου της Δραπετσώνας. Συγκεκριμένα ο Όμιλος πανελλαδικής παροχής ιατρικών  υπηρεσιών υγείας "MVP GROUP", μέσω του συστήματος υγείας "PARONCLUB" που έχει δημιουργήσει τα τελευταία 4 έτη, παρέχει ολοκληρωμένες ιατρικές παροχές υψηλού επιπέδου καλύπτοντας  συνολικές  ανάγκες  σε αθλητές και αθλήτριες αθλητικών συλλόγων.
         
Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει αποκλειστικά για τους αθλητές και αθλήτριες του αθλητικού συλλόγου ΔΑΣ Δραπετσώνας και λειτουργεί χορηγικά για την υποστήριξη των αθλητών και αθλητριών volley της Πρότυπης Ακαδημίας Star Volley της Δραπετσώνας. Ο κάθε αθλητής του συλλόγου έχει πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας  και εξειδικευμένες εξετάσεις της επιστημονικής ομάδας (ειδικών γιατρών) σε μια μεγάλη γκάμα αθλητικών περιστατικών τα οποία εξυπηρετούνται από το σύστημα υγείας  στο πολυιατρείο «ΕΡΡΩΣΟ» του ομίλου MVP GROUP το οποίο βρίσκεται στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 224 στον Αγιο Δημήτριο, πολύ κοντά στο Σταθμό Μετρό της Δάφνης.

Στο πρωτοποριακό πολυιατρείο «ΕΡΡΩΣΟ» καρδιολόγοι- ορθοπεδικοί- παθολόγοι, αλλά και άλλες ειδικότητες γιατρών αναλαμβάνουν την πρωτοβάθμια φροντίδα και τον εργαστηριακό / διαγνωστικό έλεγχο των ιατρικών περιστατικών των συμβεβλημένων αθλητών και αθλητριών. Επίσης, έμπειροι κλινικοί διαιτολόγοι- εργοφυσιολόγοι πλαισιώνουν την τακτική παρακολούθηση παιδιών, εφήβων και ενηλίκων που  αθλούνται, κάνουν πρωταθλητισμό και ελέγχουν τη διατροφή τους.
Στο πολυιατρείο «ΕΡΡΩΣΟ», εξειδικευμένοι επιστήμονες, παιδίατρος αναπτυξιολόγος- ψυχολόγος- ειδικός παιδαγωγός εργοφυσιολόγος, υποστηρίζουν το αναπτυξιολογικό τμήμα  που δημιουργήθηκε για την πρώιμη διάγνωση των αναπτυξιολογικών προβλημάτων, που οδηγεί στην έγκαιρη  αντιμετώπιση και την όσο το δυνατόν καλύτερη αποκατάστασή τους ενώ ένα Πανελλαδικό Συντονιστικό Κέντρο, βρίσκεται στη διάθεσή των αθλητών και αθλητρών σε 24ωρη βάση.

Μετά τις 20:00 κάθε ημέρα, όλα τα περιστατικά εξυπηρετούνται από συνεργαζόμενα νοσοκομεία τα οποία μπορούν να υποδεχθούν τους αθλητές και τις αθλήτριες της Δραπετσώνας για την πρωτοβάθμια αντιμετώπιση των ιατρικών περιστατικών και των απαραίτητων εργαστηριακών και διαγνωστικών εξετάσεων.
         
Μια ακόμη μέριμνα η οποία προσφέρεται ειδικά για τους αθλητές και τις αθλήτριες της Ακαδημίας, είναι η διαθεσιμότητα ιδιωτικού ασθενοφόρου για την άμεση μεταφορά και εξυπηρέτηση του περιστατικού.

Σε συνεργασία με μεγάλο ΟΜΙΛΟ υπηρεσιών υγείας δευτεροβάθμιας περίθαλψης, προσφέρεται χορηγικό πρόγραμμα ιατρικών υπηρεσιών στους αθλητές του συλλόγου, εξασφαλίζοντας παροχές που μέχρι σήμερα καλούνται να καλύψουν κατά 100% οι γονείς και οι κηδεμόνες των αθλητών και αθλητριών.
Η μοναδική αυτή ολοκληρωμένη ιατρική μέριμνα προσφέρεται στους αθλητές και αθλήτριες της Ακαδημίας Star Volley και του αθλητικού συλλόγου ΔΑΣ Δραπετσώνας με ένα εντελώς  συμβολικό ετήσιο κόστος απόκτησης της ιατρικής κάρτας αθλητή ο οποίος μπορεί να κάνει ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ χρήση των υπηρεσιών και των προνομίων της κάρτας και του προγράμματος πρωτοβάθμιας  φροντίδας αλλά και των λοιπών εξειδικευμένων υπηρεσιών υγείας που προσφέρονται.
Με τον τρόπο αυτό θεωρούμε ότι συμβάλλουμε και συνεισφέρουμε στο να υπάρχει ένας ολοκληρωμένος έλεγχος του υγιούς αθλητή / αθλήτριας ως το στάδιο της διάγνωσης και της θεραπείας του ασθενή με εντελώς συμβολικό κόστος αφού το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος λειτουργεί με την ευγενική χορηγία του  "MVP GROUP", μέσω του συστήματος υγείας "PARONCLUB" ειδικά για τους αθλητές και αθλήτριες της Ακαδημίας Star Volley και του αθλητικού συλλόγου ΔΑΣ Δραπετσώνας.
Στο σημείο αυτό αξίζει να γίνει η αναφορά να μη θεωρούνται οι παροχές (που αρχίζουν από σήμερα να ανακοινώνονται και να ισχύουν για τους αθλητές και αθλήτριες της Ακαδημίας Star  Volley της Δραπετσώνας) ούτε δεδομένες ούτε ότι πρόκειται για κάτι εύκολο στο σχεδιασμό και την υλοποίησή τους. Για να οριστικοποιηθούν οι μοναδικές αυτές παροχές ως ένα μοναδικό για τα Ελληνικά δεδομένα του ερασιτεχνικού αθλητισμού και ως το πλέον ολοκληρωμένο «πακέτο» παροχών για τη στήριξη αθλήτών και αθλητριών – και ειδικότερα στον πολύπαθο χώρο του ερασιτεχνικού volley,  απαίτησε επίπονη και πολύμηνη έρευνα των προγραμμάτων, διαδοχικές συζητήσεις με πολλούς φορείς, επιτόπια έρευνα στος φορείς και παρόχους των υπηρεσιών, τον απαραίτητο έλεγχο συμβάσεων, την αναζήτηση και εξασφάλιση χορηγών και πάνω από όλα πολύ χρόνο και ενέργεια από τους υπεύθυνους της Ακαδημίας Star Volley και του αθλητικού συλλόγου Δραπετσώνας  ώστε να σχηματιστεί η καλύτερη δυνατή προσφορά για τους αθλητές και αθλήτριες της Ακαδημίας και τις οικογένειες τους.
Ευχόμαστε να το αξιοποιήσετε κατάλληλα αποκομίζοντας το αίσθημα της ασφάλειας και της φροντίδας σε όποια περίπτωση και αν χρειαστεί.
Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις καθώς επίσης και αντίγραφα των αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα, μπορείτε να αναζητήσετε από τους υπεύθυνους του τμήματος volley στο Κλειστό Γυμναστήριο Δραπετσώνας ''Αρ. Παπαμιχαήλ'' καθώς επίσης και στην προγραμματισμένη σε λίγο καιρό συνάντηση ενημέρωσης της διοίκησης του τμήματος volley με τους γονείς και κηδεμόνες των αθλητών και αθλητριών.
Καλή Νέα Αθλητική Χρονιά με Υγεία!
Τις επόμενες ημέρες θα επανέλθουμε με ανακοινώσεις σχετικά με άλλες σημαντικές παροχές προς τους αθλητές και τις αθλήτριες και τις οικογένειές τους.
Βασίλης Τζώρτζης
Διευθυντής Aκαδημίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...