Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;



''Σας ενημερώνουμε ότι καλείται ο πρόεδρος ή ο γεν.γραμματέας του συλλόγου σας ή εξουσιοδοτημένο μέλος του Δ.Σ. (όχι  προπονητής) στα γραφεία της ΄Ενωσης,  για λήψη απόφασης για την έναρξη των πρωταθλημάτων και για τα υπάρχοντα συναφή οικονομικά θέματα, ενώ θα ακολουθήσει η κλήρωση της αντίστοιχης κατηγορίας, ως εξής:
  • ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011
ώρα 18.00 : ΣΩΜΑΤΕΙΑ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ώρα 20.00 : ΣΩΜΑΤΕΙΑ Α΄ & Β  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ
  • ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011
ώρα 18.00 : ΣΩΜΑΤΕΙΑ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ''
Μ΄αυτήν την πρόσκληση, η ΕΣΠΕΔΑ καλεί τα σωματεία μέλη της στις συναντήσεις ανά κατηγορία για να μας ανακοινωθεί - υποθέτουμε από μέλη του δ.σ. της ΕΟΠΕ - ότι οι ομάδες αντρών - γυναικών θα υποχρεωθούν στην καταβολή πριν απ΄ τον αγώνα των εξόδων διαιτησίας και για να διενεργηθεί η κλήρωση των πρωταθλημάτων.
Τώρα θα αναρωτηθείτε ποιων πρωταθλημάτων, αφού η αναστολή καλά κρατεί. 
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
1. Σε κάθε περίπτωση ο σύλλογος μας, θα τοποθετηθεί στη συγκέντρωση και θα αναπτύξει τις θέσεις μας, επίσημα. Μέχρι τότε θα τηρήσουμε σιωπή.
2. Στις αντίστοιχες συγκεντρώσεις που έγιναν χθες, σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη, οι διαμαρτυρίες των συλλόγων ήταν χλιαρές. Η απάντηση στις διαμαρτυρίες ήταν, αν θέλετε. Αν δε θέλετε, μπορείτε να αποχωρήσετε.
3. Εντύπωση στην ανακοίνωση της ΕΣΠΕΔΑ, προκαλεί η φράση:...'' και για τα υπάρχοντα συναφή οικονομικά θέματα...'' Θέλει η νύφη να κρυφτεί κι η χαρά της δεν την αφήνει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...