Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ - ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (28/10, 19.00 - NS3)

Η «μάχη» της Πελοποννήσου

Για πρώτη φορά στην ιστορία τους οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες σε επίσημο αγώνα, αλλά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας έδωσαν τέσσερα φιλικά παιχνίδια με τον Παμβοχαϊκό να σημειώνει καρέ νικών (δύο στο Βραχάτι και ισάριθμες στην Πάτρα).
«Μας περιμένει πολύ δύσκολο έργο με τον Παμβοχαϊκό που είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, με έμπειρους παίκτες και σίγουρα είναι το φαβορί για τη νίκη», παραδέχθηκε αρχικά ο Γιώργος Χριστόπουλος, ο οποίος υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του και συνέχισε: «Παρόλα αυτά εμείς όπως σε όλα τα παιχνίδια, έτσι και σε αυτό θα παλέψουμε για τη νίκη και θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο ώστε να μας βοηθήσει να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα». 
«Άλλο το φιλικά»
Στον Παμβοχαϊκό ο Νίκος Ζαλμάς επίσης δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, αλλά δεν έκρυψε ότι τον προβληματίζει «το γεγονός ότι έχουμε κερδίσει τέσσερις φορές την ΕΑΠ στα φιλικά, αλλά τώρα θα αντιμετωπίσουμε μια άλλη ομάδα και αυτό προσπαθώ να περάσω στους παίκτες μου από την αρχή της εβδομάδας. Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με τον αντίπαλο να ξέρει αρκετά πράγματα για εμάς, αλλά εμείς να έχουμε μόνο την εικόνα από το παιχνίδι της πρεμιέρας».
Τιμή στους Ζάγκλα, Καϊμακά
Στο εξωαγωνιστικό κομμάτι, η διοίκηση της ΕΑΠ πριν την έναρξη του αγώνα θα τιμήσεις τους παλαίμαχους αθλητές της ομάδας Γιώργο Ζάγκλα, Γιώργο Καϊμακά για την προσφορά τους στον σύλλογο, ενώ το Αχαϊκό ΤΑΑ έχοντας κάνει μεγάλη κινητοποίηση τις προηγούμενες ημέρες, περιμένει να δει πολύ κόσμο στις κερκίδες και ιδιαίτερα στη μαθητική κερκίδα του κλειστού.
Την στήριξη των οπαδών του θα έχει και ο Παμβοχαϊκός, αφού η διοίκηση του ΓΑΣ έχει ναυλώσει και λεωφορείο για την μετακίνηση των οπαδών.
Παρασκευή 28/10/2011
ΕΑΠ, 19.00 (Novasports3), ΕΑ Πατρών - Παμβοχαϊκός, Γεωργουλέας - Πανούτσος, Κομισάριος: Παναγής
 Πηγή: volleyleague.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...