Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι το τουρνουά παγκορασίδων που διοργάνωσε αυτό το διήμερο ο σύλλογος μας.
Παρ΄ ότι είχαμε απουσία της τελευταίας στιγμής από την τέταρτη ομάδα, αφού η Άμιλλα και στη συνέχεια οι Αμπελόκηποι, δε μπόρεσαν να συμμετάσχουν, το τουρνουά ολοκληρώθηκε με τρεις ομάδες και τρεις αγώνες.
Στη χθεσινή ημέρα, έγινε μόνο ο δεύτερος ημιτελικός μεταξύ του Ολυμπιακού Β΄ και της Δραπετσώνας Β΄, στον οποίο νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα μας με 3-0 και προκρίθηκε στον τελικό, όπου θα συναντούσε την Δραπετσώνα Α΄, η οποία περιορίστηκε σε προπονητικό διπλό, λόγω απουσίας αντιπάλου.
Στο σημερινό μικρό τελικό ο Ολυμπιακός Β΄ αντιμετώπισε τη Δραπετσώνα Α΄, η οποία θα έπαιζε δύο συνεχόμενους αγώνες για να καλύψει το κενό, αλλά και για μη μείνουν χωρίς αγώνα τα κορίτσια του Ολυμπιακού. Και σ΄ αυτόν τον αγώνα, νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα μας με 3-0.
Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε ο τελικός μεταξύ Δραπετσώνας Α΄ και Β΄, όπου νικήτρια αναδείχτηκε η Α΄ ομάδα μας με 3-1.
Σημασία, έχει ότι πραγματοποιήθηκαν καλοί αγώνες και δόθηκε η δυνατότητα σε όλα τα κορίτσια να αγωνιστούν σε αγώνες, πράγμα το οποίο φέτος και μέχρι τώρα δεν έχουν συχνά αυτήν την ευκαιρία. Το ίδιο συμβαίνει και για τα κορίτσια του Ολυμπιακού, τα οποία καθοδηγούμενα από την εξαίρετη αθλήτρια Αθηνά ΔΗΛΑΒΕΡΗ (αθλήτρια της γυναικείας ομάδας του συλλόγου και πρωταθλήτρια στο beach volley), είχαν την πρώτη τους φετινή επαφή με αγώνες.
Την επόμενη βδομάδα, θα διοργανωθεί και δεύτερο τουρνουά σε βραδινές ώρες στο κλειστό γυμναστήριο Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ, με τη συμμετοχή εκτός απροόπτου των Απολλώνιου και Ολυμπιακού, μαζί με τις δύο δικές μας ομάδες.
Οι συνθέσεις που αγωνίστηκαν, οι ομάδες:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β΄: (Δηλαβέρη) Αφσαρίδου, Γιαλίζη, Ζαμπεθάνη, Ζάππα, Κουμρόγλου, Μαρτιροσιάν, Μποζά, Παπαβασιλείου, Παπαδοπούλου, Πλειώνη, Χαδιαρίδου, Χαλκίτη, Χασμουτσά.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ Β΄: (Μπαμπούνης) Αγγέλη, Αγγελούση, Βλασταρίδου, Γερακαράκη, Δημάκου, Κορδά, Μπαλάση, Μπουρελή, Μοίρα, Ντρίτσα, Κ. Χάνου, Σ. Χάνου.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ Α΄: (Λιγνός) Αθανασάκη, Αργυροπούλου, Βέκκου, Βεντούρη, Ευσταθιάδου, Ιωάννου, Κουτσικανίδου, Λιόλιου, Νομικού, Πόποβα, Σταυροπούλου, Στοίτσεβα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...