Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 3-0 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο β΄ γύρο το παιδικό μας τμήμα, στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό με 3-0 (25-18, 25-16, 25-13).
Αν κάποιος ανυποψίαστος βρισκόταν στο Ρέντη, την ώρα του αγώνα, θα νόμιζε ότι βρισκόμασταν παραμονές του Πάσχα και συγκεκριμένα στον Επιτάφιο. Κι αυτό γιατί, η ομάδα μας παρουσιάστηκε χωρίς νεύρο, πάθος και θέληση για τη νίκη και επέτρεψε στον αντίπαλο της να φτάσει σε μια εύκολη νίκη, όταν στον αγώνα του 1ου γύρου, απείλησε τον Ολυμπιακό, ακόμα και με ήττα.
Ας ελπίσουμε, η πολύ καλή δουλειά που κάνει στην ομάδα ο προπονητής μας κ. Τάσος ΚΑΛΟΒΟΛΟΣ και ειδικά τώρα στην περίοδο των γιορτών, στη συνέχεια του πρωταθλήματος να αποδώσει και να φανεί. Ειδικά τώρα, που φαίνεται κάτι να αλλάζει, σε ότι αφορά την προσέλευση των αγοριών στην ομάδα μας, αφού αρκετά αγοράκια, έχουν ενταχθεί στο τμήμα και θα παρουσιαστούν στο πρωτάθλημα των παμπαίδων.
Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας, ότι αυτή η ομάδα που πριν 3 χρόνια έφτασε και πανηγύρισε τη 2η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, χάνοντας με 15-13 στο 5ο σετ, από την πολύ μεγάλη ομάδα του  Εθνικού Αλεξανδρούπολης, μέσα στην έδρα του στον τελικό του Πανελλήνιου πρωταθλήματος, οφείλουμε να την προστατεύσουμε και να την ξανακάνουμε μεγάλη. Κι αυτό θα γίνει με οποιοδήποτε τρόπο.
Άριστη η διαιτησία των κυριών Γεωργάκη και Δαλέκου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: (Σαραντίτης) Δεληπρίμης, Σκουρτσίδης, Μελλές, Ράπτης, Κογκαλίδης, Φάκας, Ναβουσιάν (λ), Ζωγραφάκης, Αντωνακάκης.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Καλόβολος) Ψαράκης, Μπουλγάρου, Περδικούρης, Μαστρογιάννης, Τζαννετουλάκος, Ανδρεόπουλος, Ράπατας (λ).
Στον άλλο αγώνα του ομίλου μας: ΕΣΠΕΡΟΣ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ 0-3
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ 15-01 10
2. ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 09-08 08
---------------------------------------------------
3. ΑΟ Γ. ΖΩΗ 10-03 07
4. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 05-12 06
5. ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ 00-15 05 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...