Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ 6ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ''Κ. ΠΕΤΡΙΔΗΣ''

Διεξήχθη χθες το 6ο τουρνουά στη μνήμη του αθλητή μας Κωνσταντίνου ΠΕΤΡΙΔΗ.
Οι ομάδες που συμμετείχαν, ήταν τρεις, οι Απόλλωνας Σμύρνης, οι Φίλοι ''Κ. ΠΕΤΡΙΔΗ'' και η αντρική μας ομάδα. Διεξήχθησαν αγώνες όλοι με όλους στα δύο σετς και τα αποτελέσματα, ήταν τα εξής:
ΦΙΛΟΙ ''Κ. ΠΕΤΡΙΔΗ'' - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 0-2 ( 17-25, 19-25)
ΦΙΛΟΙ ΄΄Κ. ΠΕΤΡΙΔΗ'' - ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 0-2 (15-25, 20-25)
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 1-1 (27-25, 24-26)
Όπως φαίνεται λοιπόν από τα αποτελέσματα, τελικός νικητής δεν υπήρξε από τη στιγμή που ο φερόμενος τελικός του τουρνουά έληξε ισόπαλος, χωρίς να διεξαχθεί τρίτο σετ.
Διεξήχθησαν καλοί και ενδιαφέροντες αγώνες, με τον τρίτο αγώνα κα κλέβει τις εντυπώσεις για την ποιότητα και την εξέλιξη του. Η ομάδα μας, αν και με ελλείψεις και χωρίς προπόνηση τις τελευταίες τέσσερις ημέρες, έδειξε ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ανώτερες σε κατηγορία ομάδες και για άλλη μια φορά, ομάδα της Β΄ Εθνικής κατάφερε και την κόντραρε στα ίσια.
Το παρών στο τουρνουά έδωσαν εκτός της οικογένειας του Κωνσταντίνου και όλοι οι φίλοι του, με τους οποίους συνέδεσε το όνομα του στα χρόνια της αγωνιστικής του δράσης, είτε ως αθλητές, είτε ως παράγοντες από τα χρόνια του ΑΓΣ Δραπετσώνας.
Τους αγώνες διαιτήτευσαν ο κ. Βελώνης και οι κες. Σπανού και Νιζάμη.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΦΙΛΟΙ ''Κ. ΠΕΤΡΙΔΗ'': Σκαρτάδος, Χαλαβαζής, Ψωμιάδης, Κόλλιας, Σεραφειμίδης, Μαργαρίτης, Συμεωνίδης, Κρόκος, Νικηφορίδης, Χριστοφοράκης, Γούλιας.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ: (Πλήθης) Σερέτης, Κισκήρας, Πουλής, Οικονομόπουλος, Λυσσανδρόπουλος, Γεωργίου, Καπίρης, Παυλίδης, Παπαβασιλείου.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Χατζημιχάλης) Μαρμαρινός, Κογκαλίδης, Φύτρος, Τσικάτος, Μπουλγάρου, Βογιατζίδης, Βαλιάνος, Αγγέλου, Καλαιτσίδης, Γρηγορίου, Νασκιντασβίλι, Νικολαίδης.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...