Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ

Πληροφορηθήκαμε τις τελευταίες ημέρες από τους σχετικούς με το βόλεϊ ιστότοπους, ότι την περίοδο των γιορτών θα διεξαχθούν συγκεντρωτικές προπονήσεις κλιμακίων. 
Από τον ιστότοπο της ΕΣΠΕΔΑ πληροφορηθήκαμε για τις ακριβείς ημερομηνίες και άλλες λεπτομέρειες για την περιφέρεια μας, όπως και τα ονόματα των κληθέντων αθλητών - ριών.
Και εδώ ξεκινούν τα ερωτήματα:
Τα ονόματα των κληθέντων, ποιός τα  αποφάσισε;
Οι κ.κ. Δημητριάδης και Φλώρος, αποκλείεται γιατί πολύ απλά δεν έχουν άποψη για την αξία των αθλητών-ριών.
Μήπως τα ονόματα τα βρήκαν έτοιμα, από τις περυσινές επιλογές της τότε Περιφερειακής προπονήτριας, κάτι που είναι και το πιο λογικό;
Αν λοιπόν συμβαίνει αυτό, τότε ρωτάμε πώς οι Ομοσπονδιακοί προπονητές δέχονται εκτιμήσεις άλλου προπονητή και μάλιστα πριν από ένα χρόνο, σε τέτοιες ηλικίες που η ποιότητα χρόνο με το χρόνο, μπορεί να έχει αλλάξει πολύ; Και που τελικά μπορεί και να έχει κάνει κάποιες λάθος εκτιμήσεις οι οποίες στοιχίζουν στο μέλλον των παιδιών, αλλά και των Εθνικών ομάδων.
Δε θα ήταν προτιμότερο να καλέσουν τα σωματεία, να στείλουν τους αθλητές - ριες που οι προπονητές τους κρίνουν ότι είναι κάποιας αξίας και μπορούν να αντεπεξέλθουν στις προπονήσεις αυτές;
Επιτέλους θα επισκεφτεί ποτέ κάποιος Ομοσπονδιακός ή Περιφερειακός προπονητής τους συλλόγους σε προπονήσεις ή αγώνες τους; (εξαίρεση αποτελεί ο πρώην ΠΟΠ στην ΕΣΠΕΔΑ και ΕΣΠΑΑΑ κ. Σπ. Νικολάκης, που παρακολουθούσε κάθε Σαββατοκύριακο 4-5 αγώνες)   
Το ξέρουν ότι από τους κληθέντες αθλητές - ριες κάποιοι ή κάποιες μπορεί φέτος να μην αγωνίζονται;
Πρόταση μας, είναι να διατηρηθούν οι κλήσεις των ονομάτων από τη στιγμή που έχουν ανακοινωθεί, αλλά παράλληλα καλέστε και τους συλλόγους να στείλουν κατά την εκτίμηση τους αυτούς και αυτές που νομίζουν ότι αξίζουν μιας ευκαιρίας.
Ο σύλλογος μας, αναφέρει αυτές τις εκτιμήσεις γιατί από τις περσινές κλήσεις έχουν αδικηθεί αθλήτριες του. Και δεν το λέμε εμείς αυτό, αλλά οι προπονητές των αντίπαλων σωματείων, οι οποίοι αναρωτιούνται γιατί συγκεκριμένες αθλήτριες έχουν αποκλειστεί από τις επιλογές και πώς είναι δυνατόν προπονητής να αποκλείει αθλήτριες αυτής της ποιότητας; (ονόματα δεν αναφέρουμε για ευνόητους λόγους)  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...