Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΟΙ RED HOT CHILI PEPPERS ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Είναι γεγονός! Οι Red Hot Chili Peppers έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα στο Ολυμπιακό Στάδιο (ΟΑΚΑ) την Τρίτη
    4 Σεπτεμβρίου 2012.

    Η μεγαλύτερη μουσική περιοδεία συνεχίζεται! Οι RED HOT CHILI PEPPERS ανακοίνωσαν την προέκταση της παγκόσμιας περιοδείας τους. Οι εμφανίσεις τους για το 2011 σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές πόλεις βρίσκονται στο τέλος τους και ήδη έχουν επιβεβαιώσει καινούργιες ημ ερομηνίες για το 2012 στην Ευρώπη. Οι πρώτες συναυλίες της νέας χρονιάς θα γίνουν σε κλειστούς χώρους και θα ακολουθήσουν συναυλίες σε μεγάλα ανοικτά στάδια συμπεριλαμβάνοντας και την Αθήνα στη συναυλιακή τους λίστα.

    Οι πολύ-πλατινένιοι και πολυ-βραβευμένοι με Grammy RED HOT CHILI PEPPERS είναι ένα από τα πιο πετυχημένα ροκ συγκροτήματα της ιστορίας. Με πάνω από 70 εκατομμύρια πωλήσεις album, έχουν κερδίσει 7 βραβεία Grammy σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες, όπως του “Best Album Rock” για το “Stadium Arcadium”, του “Best Rock Performance By a Duo or Group” για το “Dani California”, του “Best Rock Song” για το “Scar Tissue” και του “Best Hard Rock Performance With Vocal” για το “Give It Away”. Τα μέλη συγκροτήματος Red Hot Chili Peppers είναι ο τραγουδιστής Anthony Kiedis, ο μπασίστας Fle a, ο ντράμερ Chad Smith και ο κιθαρίστας Josh Klinghoffer.

    Δεν είναι υπερβολή αν πούμε ότι οι Red Hot Chili Peppers είναι TO ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ που το Ελληνικό κοινό “απαιτεί” να δει ζωντανά εδώ και χρόνια!

    Οι Red Hot Chili Peppers δημιουργήθηκαν στην πόλη των αγγέλων, το Los Angeles, το 1983. Το 1984 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο το όνομά τους. Το Blood Sugar Sex Magik ήταν το πρώτο τους άλμπουμ με παγκόσμια απήχηση και πωλήσεις πάνω από 13 εκατομμύρια. Παραγωγός ο Rick Rubin. Με τον ίδιο παραγωγό κυκλοφόρησαν το 1999 το Californication, το πιο επιτυχημένο εμπορικά άλμπουμ του συγκροτήματος. Τρία χρόνια μετά κυκλοφόρησαν το By the way και το 2006 το Stadium Arcadium. Το άλμπουμ αυτό γέννησε τρεις κορυφαίες rock επιτυχίες: το “Dani California” που παρέμεινε 14 εβδομάδες στη θέση #1 και τα “Tell Me Baby” και “Snow (Hey Oh)” που κατέλαβαν την πρώτη θέση αμέσως μετά την κυκλοφορία τους – πράγμα πρωτόγνωρο για την ιστορία του Billboard Alternative Chart. Στις 29 Αυγούστου του 2011 κυκλοφόρησε το δέκατο άλμπουμ τους “Iʼm with you”, με το οποίο ξεκινούν μία ακόμη παγκόσμια περιοδεία. Τον Απρίλιο του 2012 το συγκρότημα θα γίνει δεκτό στο πάνθεον του Rock And Roll Hall of Fame.


    Ο μοναδικός και χαρακτηριστικός ήχος τους είναι βασισμένος σε ένα συνδυασμό ροκ, πανκ και φανκ. Εκτός από τον ήχο η εικόνα ολοκληρώνεται και με την έντονη σκηνική τους παρουσία, την οποία εδώ και χρόνια περιμένουμε ανυπόμονα να ζήσουμε ζωντανά.


    Ο αστερίσκος-έμβλημα των Red Hot Chili Peppers αντιπροσωπεύει το άπειρο, μια δημιουργική δύναμη χωρίς αρχή, χωρίς τέλος, πάντα σε κίνηση. Ήρθε η ώρα να βιώσουμε αυτή την ενέργεια από κοντά!


    Οι RED HOT CHILI PEPPERS έρχονται να εκπληρώσουν τον διακαή πόθο όλων των Ελλήνων fans!


    Η Live Nation και η Big Star Touring παρουσιάζουν τους RED HOT CHILI PEPPERS – LIVE στο Ολυμπιακό Στάδιο ΟΑΚΑ την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012.


    Info

    Τοποθεσία Ολυμπιακό Στάδιο ΟΑΚΑ, Αθήνα
    Ημερομηνία Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012
    Τιμές εισιτηρίων Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:
    PL1 (θύρες 1,2,34,35): 35 ευρώ
    PL2 (Αρένα): 45 ευρώ
    PL3 (θύρες 4,6,30,32): 45 ευρώ
    PL4 (θύρες 3,5,8,10,12,24,26,28,31,33): 65 ευρώ
    PL5 (θύρες 7,9,11,13Α,23Β,25,29): 7 5 ευρώ
    PL6 (Pitch-Front of Stage): 75 ευρώ
    Διατίθεται περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων στις ΡΑ & ΡΒ
    Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο ταμείο του Ticket House
    Προπώληση εισιτηρίων Η προπώληση των εισιτηρίων για το ροκ υπερθέαμα του 2012 ξεκινά την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:30 στο Ticket House. Συγκεκριμένα, οι αγορές εισιτηρίων θα ξεκινήσουν ταυτόχρονα online από τα www.ticketpro.gr & www.tickethouse.gr , και στα εκδοτήρια του Ticket House, στις 10:30 π.μ.Σημεία προπώλησης και ώρες λειτουργίας
    Αθήνα: TICKET HOUSE, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς).
    Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 3608 366
    Ωράριο Λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή: 10:30 – 21:00 Σάββατο: 10:30 – 16:00. Online Sales: Για αγορές μέσω διαδικτύου με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

    Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...