Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΤΒΕΡΠ - ΑΡΗΣ 3-2 ΚΑΙ 15-13 ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ ΣΕΤ ΓΙΑ ΤΟ CEV CUP ΑΝΤΡΩΝ

Ούτε ο Χίτσκοκ δεν θα το έγραφε...
Με τον πλέον δραματικό τρόπο αποκλείστηκε ο Άρης από το Β΄ γύρο του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας καθώς μετά από εξαντλητικό αγώνα 156΄ γνώρισε την ήττα με 3-2 στο Βέλγιο από την Σέλντε Πρεκούρα Αντβέρπ. Μάλιστα έχασε το 5ο σετ με 23-21 ενώ κέρδιζε 12-9 αλλά σε εκείνο το σημείο έπαθε γκράμπα ο Κυριακίδης. Ο Άρης έχασε το ρυθμό του και οι βέλγοι πήραν τη νίκη ισοφαρίζοντας το 3-0 στο Αλεξάνδρειο. Και σα να μην έφτανε αυτό έχασε και την πρόκριση στο «χρυσό σετ» με 15-13.

Σε κάθε περίπτωση οι παίκτες του Γιώργου Γιάτση έδωσαν τα... ρέστα για τη φανέλα και το γόητρο σε ένα κατάμεστο γήπεδο και μια διαιτησία που έπαιξε έδρα στα τελειώματα των σετ.

Eκτός από τον τραυματισμό του Κυριακίδη ο Μπαμπαλιούτας μπήκε στον αγώνα με λουμπάγκο κάνοντας ένεση και έβγαλε όλο τον αγώνα δίνοντας τα πάντα για την ομάδα του. Επίσης ο Άρης είχε και δύο ματς μπολ στο 17-16 και 18-17 του τάι μπρέικ.

Τον αγώνα παρακολούθησαν 1.400 θεατές ανάμεσα τους και 40 οπαδοί του Άρη που δημιούργησαν θερμή ατμόσφαιρα.

Ο Άρης συνεχίζει στο Τσάλεντζ Καπ με αντίπαλο τη νικήτρια Κομουνάλνικ Γκρόντνο (Λευκορωσία) - Μοκ Ροβίνι (Κροατία) με αγώνες 5 και 12 Δεκεμβρίου. Η ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη. Θα μάθει τον αντίπαλο του στις 20 Νοεμβρίου.

Διαιτητές: Αντόνιο Σομπράλ (Πορτογαλία), Γκέριτ Ρέιτσχάρντ (Ολλανδία)

Τα σετ: 3-2 (23-25, 25-13, 22-25, 25-21, 23-21).
Χρυσό σετ: 15-13

ΑΝΤΒΕΡΠ (Τάνγκε): Γουχλφαχρστρετερ, Βαν Χεντ, Μαρσέλις, Παλχαρίνι, Κούλουβαρντ, Ντίτλεβσεν / Γιόρνα (λ), Ντε Μποντ, Βαν Γιάρσβλεντ, Βαν Βάλε, Μπάκαρτ.
ΑΡΗΣ (Γιάτσης): Νικηφορίδης, Κυριακίδης, Γκιρτζίκης, Ντίνας, Μποζίδης, Μπαμπαλιούτας (λ), Χαριτωνίδης, Κιόσης, Ωρολογάς, Τζελάτι, Ριζόπουλος.
volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...