Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΟΔΥΣΣΕΑΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 3-2 ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΑΝΤΡΩΝ

Αντώνης ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Την 5η συνεχόμενη και συνολική ήττα του γνώρισε το αντρικό μας τμήμα, στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΑΟ ΟΔΥΣΣΕΑ με 3-2 (28-26, 19-25, 23-25, 25-23, 15-13) σε 2 ώρες και 13΄.
Η ομάδα μας ήθελε την επιστροφή της στις νίκες, μπήκε ορεξάτη στον αγώνα, αλλά συνολικά η απόδοση μας ήταν κακή, σε έναν αγώνα ο οποίος δε δρέπει δάφνες ποιότητας και στερούνταν ρυθμού.
Στο 1ο σετ, μπήκαμε καλύτερα προηγηθήκαμε με 3-8, όμως η αντίδραση του Οδυσσέα ήταν καταλυτική, ισοφαρίζοντας σε 11-11. Στη συνέχεια η ομάδα μας ξαναπήρε καλές διαφορές φτάνοντας στο 21-24. Όμως για μια ακόμη φορά, δεν καταφέραμε να πάρουμε αυτό το ρημάδι το σετ-μπολ, δίνοντας το δικαίωμα στον Οδυσσέα να βρει την Ιθάκη του και να προηγηθεί απρόσμενα με 1-0.
Στο 2ο σετ, φάνηκε ότι θα αποκαθίστατο η τάξη, αφού η Δραπετσώνα μετά το 9-9, προηγήθηκε με 11-18, για να ισοφαρίσει εύκολα σε 1-1.
Στο 3ο σετ, διατηρούσαμε μια διαφορά 3-4 πόντων από την αρχή, την οποία και πάλι μετά το 21-24, πήγαμε να απωλέσουμε, κάτι που δεν έγινε για να προηγηθούμε με 1-2.
Από την αρχή μέχρι το τέλος του 4ου σετ, οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο - πόντο, μη κατορθώνοντας καμία να πάρει διαφορά μεγαλύτερη του ενός πόντου και στο τέλος ο Οδυσσέας, πιο ψύχραιμος και αποτελεσματικός, ισοφάρισε πηγαίνοντας τον αγώνα στο 5ο σετ, στο οποίο το καλό μας ξεκίνημα με 1-4, δεν είχε συνέχεια με αποτέλεσμα ο Οδυσσέας, να προηγηθεί με 9-7, 14-11 και να κατακτήσει ένα υπερπολύτιμο δίποντο, στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού και βυθίζοντας εμάς στη στενοχώρια και τις σκέψεις για το μέλλον.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Μιχαήλογλου και Καπάνταη.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ: (-) Δανιάς, Ανάγνου, Μεσσάλας, Χριστοφίδης, Σταθάκης, Χελιώτης, Παναγόπουλος (λ), Κανελλόπουλος, Άνθης.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Πλήθης) Μπαλτάσης, Μπουλγάρου, Κογκαλίδης, Παπαθανασίου, Μαρμαρινός, Μοσχοβάκης, Ρούσσος (λ), Τζαννετουλάκος, Φελερής, Στρατηγός.
Δύο θέματα που μου έκαναν εντύπωση:
1. Στο ολοκαίνουργιο κλειστό γυμναστήριο Κοκκινιάς στο Μαρούσι, το οποίο πρωτολειτούργησε το 2012, κάποιος είχε τη φαεινή ιδέα να τοποθετήσει στο κέντρο της οροφής μια σιδηροκατασκευή η οποία προστατεύει τον προτζέκτορα που υπάρχει στο κλειστό. Η κατασκευή αυτή, όμως εκτείνεται περίπου στα 7μ. από το έδαφος, με αποτέλεσμα να καθιστά αυτόματα το γυμναστήριο ακατάλληλο για αγώνες βόλει. Ήδη, η κατασκευή αυτή δύο φορές ανέκοψε με πόντο, προσπάθειες της ομάδας μας. Άραγε, υπάρχει κάποιος από την ΕΟΠΕ, που εγκρίνει τις καταλληλότητες των γηπέδων; Σίγουρα, όχι.
2. Ο αγώνας τελείωσε στις 22:10 και μετά είχε προγραμματιστεί από την ΕΣΠΑΑΑ, ο αγώνας κορασίδων Νίκης Αμαρουσίου - Χαλκίδας, ο οποίος στην καλύτερη περίπτωση θα άρχιζε στις 22:40 και αν πήγαινε στα 5 σετς, μπορεί και να τελείωνε κατά τη 1 μετά τα μεσάνυχτα. Δηλαδή, η ομάδα της Χαλκίδας, θα πήγαινε στην πόλη της κατά τις 2 τα ξημερώματα. Και μιλάμε για κοριτσάκια 12-14 χρόνων. Χίλια μπράβο λοιπόν στην ΕΣΠΑΑΑ, για τον προγραμματισμό της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...