Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ - ΠΑΙΔΕΣ - ΝΕΑΝΙΔΕΣ

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄: Το Σάββατο 29/11 και ώρα 11:00 πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για τον εντός έδρας αγώνα με την Άρτεμη, οι εξής αθλήτριες: Κούτσου, Θωμαίδου, Μαρκουτσά, Φώτου, Συναπίδου, Χίου, Νόου, Λυμπεροπούλου Ειρ., Λυμπεροπούλου Ευαγγ., Κανελλοπούλου, Νουρλιάδη, Μουστάκα.
 
ΠΑΙΔΕΣ: Το Σάββατο 29/11 και ώρα 12:30 πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για το Ρέντη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, οι εξής αθλητές: Αμοριανός Πρ., Αμοριανός Μ.,  Κογκαλίδης, Θωμόπουλος, Διαμαντής, Δαρδανός, Αρχοντής, Λεκάι.
 
    
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄: Το Σάββατο 29/11 και ώρα 14:00 πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για τη Σαλαμίνα για τον εκτός έδρας αγώνα με το Τελαμώνα, οι εξής αθλήτριες: Λιόλιου Αγγ., Ιωάννου, Βεντούρη, Αμοιρίδου, Μπουρέλι, Σαλτουρίδου, Αγγέλη, Στοίτσεβα, Κουμρόγλου, Χάνου Στ., Χάνου Κ.,  Λιόλιου Γ., Βέκκου.
 
 
ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Την Κυριακή 30/11 και ώρα 12:30 πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για τον εντός έδρας αγώνα με την Αργυρούπολη, οι εξής αθλήτριες: Λιόλιου Αγγ., Ιωάννου, Βεντούρη, Μπουρέλι, Τσιριγώτη, Πόποβα, Παπαδόγγονα, Δούφα, Φούσκα, Χίου, Χάνου Κ., Χόρτη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου