Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Στη μάχη των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων ρίχνονται αύριο το βράδυ οι τρεις γυναικείες ομάδες που θα μας εκπροσωπήσουν φέτος στο CEV και στο Challenge Cup.
Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός υποδέχεται στο κλειστό του Ρέντη (19.00 - OTESPORT5) την Βελγική Γκεντ για το CEV Cup με τον Γιάννη Νικολάκη και τις αθλήτριες του να θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αλλά και να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από την ήττα στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό.
«Όλοι στεναχωρηθήκαμε αλλά προχωράμε και δουλεύουμε για να γίνουμε καλύτεροι και έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι», τόνισε ο τεχνικός των ερυθρόλευκων και συμπλήρωσε: «Η Γκεντ είναι μία πολύ καλή ομάδα με κύριο χαρακτηριστικό την ταχύτητα που έχει στο παιχνίδι της. Στο ρόστερ της δεν υπάρχει κάποια σταρ, αλλά στηρίζεται στο ομαδικό παιχνίδι κι εμείς πρέπει να πιέσουμε πολύ στο σερβίς για να χαλάσουμε την υποδοχή της. Θέλουμε φέτος να προχωρήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε στην Ευρώπη και πιστεύω ότι θα δείξουμε καλύτερο πρόσωπο».

Η σημερινή βραδιά είναι μία ακόμη ιστορική για τον Πανναξιακό που θα δώσει τον πρώτο του Ευρωπαϊκό αγώνα. Η ομάδα των Κυκλάδων βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας στο Μινσκ της Λευκορωσίας όπου αύριο στις 18.00 αντιμετωπίζει την τοπική Μινχάσκα για το Challenge Cup.
Ο Πανναξιακός μετρά 4 σερί νίκες (μετά την ήττα της πρεμιέρας κόντρα στον Παναθηναϊκό) και ταξίδεψε στην Λευκορωσία χωρίς την Αφροδίτη Λαδένη η οποία έμεινε στην Αθήνα προκειμένου να υποβληθεί σε αναλυτικές εξετάσεις μετά τον τραυματισμό που υπέστη στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον ΟΠΕΡ.
«Για τον σύλλογο είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία την οποία απολαμβάνουμε όλοι. Υπάρχει και άγχος αλλά και ενθουσιασμός. Το άγχος έχει να κάνει με το άγνωστο του αντιπάλου αλλά και της όλης διαδικασίας, ενώ ο ενθουσιασμός έχει να κάνει με το ότι όλα τα κορίτσια αλλά και το προπονητικό τιμ θέλουμε να εκπροσωπήσουμε επάξια το όνομα του συλλόγου και στην Ευρώπη. Για κάποια κορίτσια είναι η πρώτη τους εμπειρία σε Ευρωπαϊκό ματς και ελπίζουμε ότι θα δείξουμε το καλό μας πρόσωπο», τόνισε η ακραία του Πανναξιακού Σία Τοτσίδου.

Για την ίδια διοργάνωση (Challenge Cup) η ΑΕΚ υποδέχεται στο κλειστό του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας (20.30) την Γέντιτσβο Μπρίτσκο από την Βοσνία.
«Δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα από την αντίπαλο μας, η οποία δεν έχει ξένες αθλήτριες στο ρόστερ της αλλά σίγουρα θέλει προσοχή. Κάθε Ευρωπαϊκό ματς είναι μια γιορτή και θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας», τόνισε ο Μανώλης Ρουμελιώτης ο οποίος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και συμπλήρωσε: «Θέλουμε να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο, να ευχαριστηθούμε το μαρς και να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να κερδίσουμε και αν έχουμε το προβάδισμα».
Επίσης στις 17:00 από το OTESPORT4, θα μεταδοθεί ο αγώνας  για το ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΞΑΤΣΙΜΠΑΣΙ – ΟΜΙΤΣΚΑ ΟΜΣΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...