Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΑΙΓΑΛΕΩ 0-3 ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄

Με εντός έδρας ήττα από την οποία χάσαμε κάθε ελπίδα που είχαμε για πρόκριση στη β΄ φάση από τον ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ με 0-3 (16-25, 16-25, 22-25), συνέχισε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα το α΄ τμήμα των κορασίδων μας.
Αγγελική ΛΙΟΛΙΟΥ
Η ομάδα μας, στο συγκεκριμένο αγώνα πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση, αλλά δυστυχώς αυτό δεν έφτασε. Τα κορίτσια μας, αγωνίστηκαν με πολύ πάθος - που τόσο μας έλλειψε στους προηγούμενους αγώνες - στις αρχές του κάθε σετ ήταν κοντά στο σκορ και σε αρκετές περιπτώσεις είχαν το προβάδισμα, αλλά το Αιγάλεω ήταν ανώτερο και κατάφερε να κερδίσει σχετικά εύκολα τον αγώνα.
Με δεδομένο ότι τα πάντα ξεκαθάρισαν στον όμιλο μας, σε ότι αφορά την πρόκριση στη β΄ φάση, η ομάδα μας θα μπει στους αγώνες κατάταξης των θέσεων 7-12 της Α΄ Κατηγορίας κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, με αποκλειστικό στόχο την κατάληψη της 7ης θέσης.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Σαχινίδη και Καραδημητρίου.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Χατζηδημητρίου) Σαλτουρίδου, Αμοιρίδου, Ιωάννου, Μπουρέλι, Λιόλιου Αγγ., Βεντούρη, Κουμρόγλου (λ), Χάνου Στ. (λ), Αγγέλη.
ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ: (Αντωνιάδη - Ιωάννου) Βλάχου, Κουλοπούλου, Μιλεντίγιεβιτς, Χαραλαμποπούλου, Γαρδούνη, Κομβόκη, Αναστασιάδη (λ), Γεωργιάδου, Καρούμπα, Μανωλίκα, Εξακουστίδου.
Στον άλλο αγώνα του όμιλου μας: ΜΙΛΩΝΑΣ - ΠΟΡΦΥΡΑΣ 0-3
Από την πλευρά μας, ευχόμαστε στις ομάδες που προκρίθηκαν στη β΄ φάση Αιγάλεω και Πορφύρα, καλή επιτυχία και πρόκριση στο final-8.
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (15-01) 10
2. ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ (09-08) 08

-----------------------------------------------------------
3. ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝΑΣ (06-12) 06 (3) (05-03)
4. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (05-14) 06 (3) (03-05)  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...