Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΡΤΑΣΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΠΕΝΤΕΛΗ 3οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΕΩΝ ΑΝΤΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

«Χάλκινος» στην Κύπρο ο Μαρτασίδης
Ο Αντώνης Μαρτασίδης ανέβηκε στο βάθρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος άρσης βαρών Νέων Ανδρών- Νέων Γυναικών που διεξάγεται στην Κύπρο. Ο αθλητής των 85 κιλών πήρε την τρίτη θέση στο ζετέ σηκώνοντας 196 κ. (αρασέ 147 κ., σύνολο 343 κ.).
«Πριν από 10 ημέρες μετείχα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανδρών, όπου αποκόμισα έναν τραυματισμό και έκανα ένεση για να μπορέσω να αγωνιστώ εδώ. Οπότε δεν μπορώ παρά να δηλώσω απόλυτα ικανοποιημένος από τη προσπάθεια μου. Αυτό που με κάνει όμως πιο χαρούμενο είναι ότι ανέβηκα πολύ σε σχέση με πέρυσι. Πήρα σημαντικές εμπειρίες από μεγάλες διοργανώσεις και ελπίζω του χρόνου να φτάσω ακόμα πιο ψηλά. Ευχαριστώ τους προπονητές μου, που ήταν πάντα δίπλα μου», δήλωσε ο Αντώνης Μαρτασίδης.
Από την πλευρά του ο ομοσπονδιακός προπονητής, Βαλέριος Λεωνίδης σημείωσε: «Το διάστημα που μεσολάβησε από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι πολύ μικρό και τα παιδιά ήταν πολύ κουρασμένα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις προσπάθειες τους. Σε ότι αφορά στον Αντώνη αυτό που πρέπει να κάνει είναι να δουλέψει. Να ωριμάσει σε αυτήν την κατηγορία».
Θυμίζουμε ότι η Κωνσταντίνα Μπεντέλη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ζετέ στην κατηγορία των 58 κιλών σηκώνοντας 84 κιλά στο αρασέ.
sportshero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου