Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΕΤΟΙΜΗ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ''ΜΗ ΕΝΕΡΓΩΝ''

ΒΟΛΛΕΫ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. διοργανώνει τουρνουά μη ενεργών αθλητών-τριών για ηλικίες από 20 ετών και πάνω. Μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη πρωτοβουλία, που ξεκίνησε την προηγούμενη χρονιά πιλοτικά και στην οποία όλοι οι φίλοι του βόλλεϋ  που δεν αγωνίζονται σε επίσημα πρωταθλήματα μπορούν να συμμετάσχουν. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για όσους ενδιαφέρονται υπάρχουν στο site της  Ένωσης www.espeda.gr  ενότητα «Προκηρύξεις» και στα γραφεία της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. στα τηλ.2109402078, 2109400687.
Στόχος της Ένωσης η προβολή και διάδοση του αθλήματος, άλλωστε ο αθλητισμός είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μας και μια υγιής διέξοδος από τα αρνητικά φαινόμενα της κοινωνίας μας. Φιλοδοξία μας η ενθάρρυνση όλων να γνωρίσουν τα οφέλη της άσκησης μέσα από το άθλημα της πετοσφαίρισης.ΒΟΛΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. διοργανώνει τουρνουά μη ενεργών αθλητών-τριών για ηλικίες από 20 ετών και πάνω. Μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη πρωτοβουλία, που ξεκίνησε την προηγούμενη χρονιά πιλοτικά και στην οποία όλοι οι φίλοι του βόλλεϋ που δεν αγωνίζονται σε επίσημα πρωταθλήματα μπορούν να συμμετάσχουν. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για όσους ενδιαφέρονται υπάρχουν στο site της Ένωσης www.espeda.gr ενότητα «Προκηρύξεις» και στα γραφεία της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. στα τηλ.2109402078, 2109400687.
Στόχος της Ένωσης η προβολή και διάδοση του αθλήματος, άλλωστε ο αθλητισμός είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μας και μια υγιής διέξοδος από τα αρνητικά φαινόμενα της κοινωνίας μας. Φιλοδοξία μας η ενθάρρυνση όλων να γνωρίσουν τα οφέλη της άσκησης μέσα από το άθλημα της πετοσφαίρισης.

Υπενθυμίζεται ότι στο πρωτάθλημα αυτό, μπορούν να λάβουν μέρος εκτός των συλλόγων της ΕΣΠΕΔΑ και σύλλογοι άλλων ενώσεων, εταιρίες, δήμοι και όποιος άλλος φορέας επιθυμεί, ακόμα και ιδιώτες μεμονωμένα φτιάχνοντας τη δική τους ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...