Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ - ΠΑΙΔΕΣ - ΝΕΑΝΙΔΕΣ

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄: Το Σάββατο 15/11 και ώρα 11:00 πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για τον εντός έδρας αγώνα με τους Τράχωνες, οι εξής αθλήτριες: Βλασταρίδου, Φώτου, Συναπίδου, Μαρκουτσά, Θωμαίδου, Νουρλιάδη, Μοίρα, Νόου, Χίου, Λυμπεροπούλου Ευαγγ., Κούτσου, Όκκα Γ.
 
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄: Το Σάββατο 15/11 και ώρα 16:00 πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για τον Πειραιά για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πορφύρα, οι εξής αθλήτριες: Αμοιρίδου, Λιόλιου Αγγ., Ιωάννου, Βεντούρη, Μπουρέλι, Σαλτουρίδου, Κουμρόγλου, Χάνου Στ., Χάνου Κ., Αγγέλη, Στοίτσεβα, Λιόλιου Γ. 
 
ΠΑΙΔΕΣ: Την Κυριακή 16/11 και ώρα 13:15 πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ'', για τον εντός έδρας αγώνα με την Ηλιούπολη, οι εξής αθλητές: Αμοριανός Πρ., Αμοριανός Μ., Βεστάκης, Κογκαλίδης, Θωμόπουλος, Διαμαντής, Δαρδανός, Αρχοντής, Λεκάι, Τζαννετουλάκος.   
 
ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Την Κυριακή 16/11 και ώρα 13:30 πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για τον Άλιμο για τον εκτός έδρας αγώνα με τους Τράχωνες, οι εξής αθλήτριες: Λιόλιου Αγγ., Ιωάννου, Βεντούρη, Μπουρέλι, Τσιριγώτη, Πόποβα, Παπαδόγγονα, Χόρτη, Δούφα, Φούσκα, Χίου, Χάνου Κ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου