Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

3ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΑ ΟΠΤΙΜΙΣΤ

Τρίτος στον κόσμο ο Παπαδημητρίου στα όπτιμιστ
Στο βάθρο του παγκοσμίου πρωταθλήματος Οπτιμιστ στην Ιστιοπλοΐα που ολοκληρώθηκε στην Αργεντινή ανέβηκε ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.
Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιτυχία για το νεαρό ιστιοπλόο του ΝΟΒ, ο οποίος «πέταξε» την τελευταία 9η κούρσα που δεν πήγε καλά και ήταν 48ος και είχε τα περιθώρια να πάρει ακόμα και το ασημένιο μετάλλιο. Tον βοήθησαν σημαντικά οι δύο πρωτιές που πήρε στην αρχή των αγώνων.
Πρώτος ήταν ο Ελβετός Ν. Ρολάζ με 38 βαθμούς, δεύτερος ο Β. Ρατσρατανάρουκ από την Ταϊλάνδη με 60β και τρίτος ο Παπαδημητρίου με 63 βαθμούς σε σύνολο 69 σκαφών που έτρεξαν στον χρυσό στολίσκο.
Η Α. Σπανάκη τερμάτισε 9η στην κατηγορία των κοριτσιών και 45η στην γενική βαθμολογία. Στον αργυρό στολίσκο ο Τ. Αθανασόπουλος ήταν 5ος, ο Ι. Κεφαλλωνίτης 38ος και ο Ν. Καραγιαννίδης 43ος σε σύνολο 70 σκαφών. Συνολικά αγωνίστηκαν 207 ιστιοπλόοι από 50 χώρες.
sportshero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...