Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

ΛΑΜΙΑ - ΜΑΤΣΕΡΑΤΑ 1-3


H Λαμία έφερε σε δύσκολη θέση την πανίσχυρη Ματσεράτα, όμως δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα με 3-1. Υπέροχη ατμόσφαιρα στο "Χαλκιοπούλειο".
Η Ματσεράτα δεν θα ξεχάσει εύκολα το ταξίδι στη Λαμία! Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου όχι μόνο δεν φοβήθηκε το θηρίο, απέσπασε σετ και έμεινε κοντά στη Ματσεράτα σε ολόκληρο τον αγώνα.

Δυστυχώς όμως η ομάδα του Μάουρο Μπερούτο έφυγε νικήτρια από το "Χαλκιοπούλειο", επικρατώντας 3-1 (25-20, 26-24, 24-26, 25-22) της ομάδας της Φθιώτιδας. Τον αγώνα παρακολούθησαν 1.300 θεατές.
Ο β' αγώνας της φάσης των "32" του Challenge Cup θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη (15/12, 21:30) στην Ιταλία.

Ο Ανδρεόπουλος που ξεκίνησε βασικό τον Κώστα Καραγάτσο για να τον τιμήσει για την προσφορά του, τόνισε "θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την ποαρουσία του, όμως νμομίζω ότι του ανταποδίδουμε κάθε φορά. Η ομάδα αγωνίστηκε πολύ καλά απέναντι στη Ματσεράτα και ίσως θα μπορούσε να κερδίσει κάτι περισσότερο από το παιχνίδι. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις άμυνα υποδοχή και ίσως το πρώτο σετ δεν θα έπρεπε να φοβηθούμε τόσο πολύ το όνομα του αντιπάλου. Το τέταρτο σετ χάθηκε από νευρικότητα και απειρία των παικτών μου. Είμαστε όμως όλοι πολύ ικανοποιημένοι".

Η Λαμία βρέθηκε μπροστά με 16-12 στο τέταρτο σετ, άντεξε μέχρι τον 20ο πόντο, όμως οι φιλοξενούμενοι ειχαν τρία ματς μπολ (24-21). Η ελληνική ομάδα είχε καταφέρει να μειώσει σε 2-1 σετ μετά τη χαμένη επίθεση του Όμρτσεν (20π.) και μια τραγική υποδοχή των Ιταλών.

Ο Μπερούτο έπλεξε το εγκώμιο των γηπεδούχων: "Η ελληνική ομάδα είχε καλή υποδοχή, αμύνθηκε εξαιρετικά και μας έφερε πολλές φορές σε δύσκολη θέση με την ποιότητα και την επιμονή της. Ειδικά στο τέταρτο σετ που αντιδράσαμε σωστά και γυρίσαμε το ματς. Πρέπει να μάθουμε να αντιδρούμε σωστά όχι μόνο σε αυτά που περιμένουμε, αλλά και σε εκείνα που δεν περιμένουμε. Ήμασταν καλοί μόνο στην επίθεση, αλλά όχι στους υπόλοιπους τομείς".
Τα σετ: 20-25, 24-26, 26-24, 22-25.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΑΜΙΑ (Ανδρεόπουλος): Καραγάτσος, Γκάρας (λ-υποδοχή 88%), Κόμελ (φωτό) 20, Μανιάτης, Ρόλιτς 14, Πράις 12, Πελεκούδας 10, Χέιν 7, Σφενδυλάκης 1, Μαρούλης 3.

ΜΑΤΣΕΡΑΤΑ (Μπερούτο): Λαμπαριέλο, Σαβάνι 25, Παπαρόνι (λ), Βερμίλιο 3, Κόντε 11, Στάνκοβιτς 7, Βαν Γουάλε, Κακιαρέλι, Όμρτσεν 20, Ποντρασκάνιν 7.
Αναδημοσίευση από sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...