Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΜΑΤΣΕΡΑΤΑ - ΛΑΜΙΑ 3-0


Όσο κι αν προσπάθησαν οι παίκτες της Λαμίας, η ανωτερότητα της Ματσεράτα ήταν εμφανής, με συνέπεια οι Ιταλοί να φτάσουν εύκολα στο 3-0 και να αποκλείσουν από τη συνέχεια του Challenge Cup την ελληνική ομάδα.
Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου είχε την τιμή να αγωνιστεί στο "Palasport Fontescodella", την έδρα της πρώην πρωταθλήτριας Ευρώπης και παρά την απουσία του Μπράνκο Ρόλιτς, στάθηκε αξιοπρεπώς απέναντι στην πανίσχυρη αντίπαλό της.

Τα πράγματα φάνταζαν ούτως ή άλλως ακατόρθωτα μετά το 3-1 των Ιταλών στο "Χαλκιοπούλειο", οπότε η ελληνική ομάδα αγωνίστηκε ουσιαστικά για τη σπουδαία εμπειρία.
Οι Ιταλοί ήταν εντυπωσιακοί από το ξεκίνημα, έφτασαν εύκολα στην κατάκτηση του 1ου σετ και από εκεί και πέρα, όντας πιο χαλαροί πήραν και τα άλλα δύο, χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερη δυσκολία.

Αξιοσημείωτοι οι 16 άσοι της Ματσεράτα, σε σχέση με τη Λαμία που δεν είχε κανέναν, ενώ η ομάδα του Μάουρο Μπερούτο είχε επίσης το εντυπωσιακό 76% στην υποδοχή.

Τα σετ: 25-14, 25-18, 25-16

Ματσεράτα (Μπερούτο): Σαβάνι 12, Βερμίλιο 3, Μαρτίνο 12, Βαντελέ 11, Όμρτσεν 7, Ποντρασκάνιν 5, Παπαρόνι (λ), Μαρκιάνι 1, Βαν Βάλε 3, Τσακιαρέλι

Λαμία (Ανδρεόπουλος): Μαρούλης, Κόμελ 7, Πράις 6, Πελεκούδας 5, Χέιν 3, Ανάγνου, Γκαράς (λ), Mανιάτης 1, Δραγκίδης 1
Αναδημοσίευση από sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...