Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2010

Για 57η χρονιά πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του αθλητισμού, τα "ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ", που καθιέρωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών, τιμώντας τους κορυφαίους-ες του 2010.
Σε μια λαμπρή εκδήλωση, οι κορυφαίου και κορυφαίες αθλητές της χρονιάς που τελειώνει (2010) που διοργανώνει ο ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών.

Στην αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη" του ΣΕΦ έγινε η βράβευση των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών της χρονιάς στην ψηφοφορία των ίδιων των αθλητικών συντακτών.
 
Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, αρμόδιος και για τον αθλητισμό, Γιώργος Νικητιάδης ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης ενώ τίμησαν με την παρουσία τους και ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γρηγόρης Νιώτης, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άρια Αγάτσα, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Παναγιώτης Μπιτσαξής, ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο Πρόεδρος της  ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ο Πρόεδρος της Super League Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Πρόεδρος της Football League 1, Σπύρος Καλογιάννης, η Κατερίνα Παναγοπούλου, πρέσβειρα του Ευ Αγωνίζεσθαι, ο Πρόεδρος της ΔΟΕ, Ισίδωρος Κούβελος, ο Βουλευτής του ΛΑΟΣ, Γιώργος Ανατολάκης κ.α.
 
Αναλυτικά τα βραβεία πήραν:


ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ 2010: Λευτέρης Κοσμίδης (Γυμναστική)


"Ευχαριστώ σε όσους με τίμησαν με την ψήφο τους. Ευχομαι η Πολιτεία να βοηθήσει την ομοσπονδία. Ευχαριστώ τον προπονητή του μου Γιώργο Αγγέλου και τον γιατρό μου το Δ.Σ. της ομοσπονδίας αλλά και την οικογένειά μου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...