Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ / STAR VOLLEY ACADEMY

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ TOY ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ VOLLEY
Εχοντας αποφασίσει μια σοβαρή επένδυση στον τομέα των αθλητικών υποδομών στο χώρο του ερασιτεχνικού volley στην Ελλάδα και έχοντας ήδη εξασφαλίσει τη  χρηματοδότηση του project, μετά απο πολύμηνη έρευνα αγοράς στην Ελλάδα και το εξωτερικό με επώνυμους προπονητές και τεχνικούς αποφασίσαμε να προβούμε στην αγορά εξειδικευμένου αθλητικού τεχνικού εξοπλισμού απο μεγάλη εταιρεία στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Ο εξοπλισμός αυτός θα διατεθεί (με χρησιδανεισμό) στον αθλητικό σύλλογο με τον οποίο συμφωνήθηκε η στρατηγική συνεργασία και θα χρησιμοποιηθεί κατ΄αποκλειστικότητα για τη συστηματική ανάπτυξη των υποδομών σε βάθος χρόνου.

Ο εξοπλισμός αυτός αφορά (α) μηχανήματα service ακανόνιστου χρόνου, ταχύτητας και γωνιακής θέσης με διαφορετικούς βαθμούς δυσκολίας, (β) εξοπλισμός προπόνησης στις επιθεσεις, (γ) εξοπλισμός προπόνησης σε μπλοκ, (δ) εξοπλισμός προπόνησης στις πτώσεις, (ε) εξοπλισμός προπόνησης για πασαδόρους, (στ) εξοπλισμός προπόνησης στην υποδοχή.
Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που έχουμε εξασφαλίσει έναν ακριβό και μοναδικό στο είδος του αθλητικό τεχνικό εξοπλισμό στη διάθεση και την υπηρεσία των προπονητών και προπονητριών των τμημάτων υποδομών του αθλητικού συλλόγου και εν τέλει στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες της Πρότυπης Ακαδημίας Volley της Δραπετσώνας.
          
Και ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ τα οποία θα δείτε στις αθλητικές εγκαταστάσεις κατά τη διάρκεια των προπονήσεων ... !
Είμαστε βέβαιοι ότι η πολύ μεγάλη ευκαιρία που δίνουμε στους αθλητές και τις αθλήτριες θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο και αργά, μεθοδικά και με το κατάλληλο επιστημονικό πρόγραμμα τεχνικής εκγύμνασης που προσφέρουν οι προπονητές και οι προπονήτριες, θα  αρχίσει να εκδιπλώνεται σε βάθος χρόνου το αποτέλεσμα μιας ομαδικής προσπάθειας ανάπτυξης και ατομικής εξέλιξης των αθλητών και αθλητριών της Ακαδημίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...