Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Η ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΤΡΩΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ BEACH VOLLEY

Ολοκληρώθηκε σήμερα το Final 4 του Πανελλήνιου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Beach Volley ανδρών στο Ολυμπιακό Προπονητήριο beach volley του ΣΕΦ.
 Πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε ο συλλογος ΔΑΣ Δραπετσώνας (Μαρμαρινός, Μεσσάλας, Τατούλης, Δημητούλης) αφήνοντας τους περσινούς πρωταθλητές,  τον ΑΣ Νέας Κυδωνίας Χανίων (Χατζηδαμιανού, Τζουβαδάκης, Ανέστης, Αναστασάκης) στη δεύτερη θέση, στερώντας τους έτσι το απόλυτο σε άνδρες και γυναίκες (Η γυναικεία ομάδα του συλλόγου στέφθηκε Πρωταθλήτρια χθες).
 Η ομάδα του Παγχιακού (Καββαδάς Ν., Καββαδάς Α., Γκότσης Ν., Παπούλιας Ο.) κατέλαβε την τρίτη θέση και ο Θησέας Πατρών (Λινάρδος Δ. Αρβανιτόπουλος Α., Καλαβρουιώτης Θ., Γιαγκούσης, Δεπούντης) κατετάγη τέταρτος.

Πρόκειται για το δεύτερο πρωτάθλημα που κατακτά ο σύλλογος μας στο πρωτάθλημα αυτό, με τη δεύτερη μόλις συμμετοχή του, μετά από το πρώτο το 2009, που ήταν και η πρώτη διοργάνωση. 
Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τα παιδιά που αγωνίστηκαν μαζί μας στο φετινό πρωτάθλημα και ειδικά το Αλέξανδρο Μεσσάλα, που έκανε μεγάλες προσπάθειες την τελευταία στιγμή για να συγκροτηθεί η ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...