Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

sportsonair.gr: Ξεκινάει (και) επισήμως η λειτουργία της Star Volley Academy σε συνεργασία με τη Δραπετσώνα

press conference 01 0

Πραγματοποιηθήκε τη Πέμπτη στην αίθουσα του 6ου ορόφου του κινηματογράφο "ODEON" στη Λεωφόρο Ανδρέα Συγγρού, η συνέντευξη τύπου της Star Volley Academy και του συλλόγου της Δραπετσώνας.
Οι εκπρόσωποι των δύο φορέων, ο Βασίλης Τζώρτζης Διευθυντής της Πρότυπης Ακαδημίας από την μία και ο Γιώργος Κογκαλίδης Γ.Γ. του Δ.Α.Σ. Δραπετσώνας από την άλλη, ανέλυσαν το σκεπτικό και τη δομή της συνεργασίας τους.

Οι δύο άνδρες τοποθετήθηκαν μεταξύ άλλων και για τις χορηγίες που ήδη έχουν εξασφαλιστεί και θα προσφέρουν στο σύλλογο της Δραπετσώνας σύγχονο εξοπλισμό προπόνησης, ιατρική κάλυψη, αλλά και εμπειρίες μέσω συμμετοχών σε διεθνή τουρνουά.
Στόχος είναι η οργάνωση και λειτουργεία των υποδομών του συλλόγου σε επαγγελματικά πρότυπα και η ανάδειξη νέων ταλέντων στο ελληνικό βόλεϊ.
 Δείτε τα όσα ανέφεραν στη συνέντευξη τύπου οι Βασίλης Μηνούδης-πρόεδρος ΠΑΣΑΠ, Γιάννης Παπαχρήστος-προπονητής, Χαλβατζής Γ.Γ. ΕΣΠΕΔΑ και μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ, Στ. Μαυρικίδης-πρόεδρος ΟΔΒΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...