Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ STARVOLLEY ACADEMY ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Είμαστε ευτυχείς και περήφανοι για την έναρξη στρατηγικής συνεργασίας με έναν ιστορικό αθλητικό σύλλογο το ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, με τον οποίο μοιραζόμαστε κοινό αναπτυξιακό αθλητικό όραμα και αμοιβαία δεσμευόμαστε σε βάθος χρόνου για τη λειτουργία μιας από τις ποιοτικότερες αναπτυξιακές Αναπτυξιακές Ακαδημίες Volley στην Ελλάδα σε μια περιοχή που αποδεδειγμένα αγαπάει και υποστηρίζει το ερασιτεχνικό βόλλευ.
Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα διοργανώνουμε από κοινού μια Συνέντευξη Τύπου στην οποία θα έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε το 3ετές Αναπτυξιακό Σχέδιο της Ακαδημίας και να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματα που αφορούν αυτή τη μοναδική πρωτοβουλία στο χώρο του ερασιτεχνικού βόλλευ στην Ελλάδα.



Είμαστε βέβαιοι ότι η μοναδική αυτή κοινή προσπάθεια θα φέρει ουσιαστικά αποτελέσματα ανάπτυξης και προόδου τόσο στον αθλητικό όσο και στον κοινωνικό ρόλο που μια Ακαδημία "Αριστείας" οφείλει να εξασφαλίζει στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριές που υποστηρίζει.

Βασίλης Τζώρτζης                      
Διευθυντής Ακαδημίας   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...